@kalbiminpariltisi yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm, maalesef aynı durum bende de var, sağlıklı bir dogumdan sonra.istanbulda zeynep kamile gidiyorum okudugm kadarıyla benden istenen tüm testleri yaptırmıssnz, benim mfthr 2 genimde heterizgot, hematoloji önemli
Bir gen değil dedi, kadıj dogumcumda. Hatta 2. Kaybımda 10 haftadan 19 haftaya kadwr iğnede kullandm ama yine de kalbi durdu. İlk kaybımda 20 haftalık kalbi durmustu. Bugn dna sonucumu da aldm onda da sıkıntı yok. Sadece benim okudgm bu gende b12 folik asit dengesinde bir problem varmıs. Homosistein değerini yükseltiyormus bu da puhtılasma yapabiliyormus. Bu arada homosisteine baktılar mı bilmşorm ona da bakılması gerekmiş. Yukarıda bir arkadas yazmıs, acıkcası genelde kayıpları olanlar yazınca hep sübyan var mı die soruluyor, ben oğlumu dogurunca öğrenmiştim oldgnu ama önemsememiştim, böyle seylere sebep oldgnu bilmiodum, simdi muska yaptırdım onu takacagm ve banyoda dahi cıkarmayacagım. Tıbbi acıdan gerekeni de yapacagım. Sonra daAllaha tevekkül etmekten baska care yok.