Aaaysee yagmur0504 tavuklu mantar sote Bulgur pilavı Mevsim salata Muhallebili kabak tatlısı,elllerinize sağlık 🌸🥰
Mello29 yagmur0504 Yine esimin nöbetci oldugu bir gün ve ben yine kolay bir yemekle gecistiricem Patatesli karnabaharli brokoli corbası bir de dünden kalan pırasalı mercimek böreğim var ayrıca herkese tavsiye ederim pırasayi hic sevmem böyle tadi mükemmel oldu
yagmur0504 cansualisa Başka birşey yap kendine kuzum canın isteği. Bu arada turşu demişken bende çıkarayım hemen yemeğin yanına. Çok severim. Şimdiden afiyet olsun canım benim. Şifa olsun bebişlerimize 🤗🙏
yagmur0504 Aaaysee Sizinde ellerinize sağlık. Afiyet olsun Şifa olsun bebişlerimize. 🙏🤗 Bende hafta sonu yapim tavuk mantar gerçekten çok lezzetli oluyor😍
yagmur0504 cansualisa kuru yemiş akşamları benimde elimden düşmüyor. Çok seviyorum bide meyve TV karşısında güzel oluyor 🤭
Nuray1ilayda Mantar soteli tavuk ya yanına kremali makarna yaptım tatlım yok canım da istemiyo yanına meyve suyu ooh mis 😋
yagmur0504 Nuray1ilayda Amin Rabbim kimseyi açlıkla susuzluka sınamasın. Rabbim herkesin sofrasını açık etsin🙏