Mello29 Pearlyy Aaa 🥰 çok iyi ama videolari özellikle yürüyüs videolarini yapınca bile daha dinç oluyor insan insallah hem vücudumuz sıkılasır hem dogumumuz kolaylasır ❤
nlrsena Bende 29 haftalığım ama ultrasona göre sanırım 31 olduk 86’yla hamile kaldım sonra bulantı kusma vs 4 kilo verdim 82 oldum 😅 şimdi 89 küsürdü geçen hafta 7 kilo aldım yani 😅😅 detaylı yazdım biraz ama kusura bakmayın artık😂
Seevda58 Mello29 bende 11 haftaldan berı yapıyorum elcın demırel vıdeolarını gercekten cok etkılı Suan 16 haftalık🥰
Dilayyyyy Pearlyy migde bulantsi yasamadigm için kilo düşüklüğü yasamadim, doguma 23 kilo alarak girdim 🤫🤫
Prenses34_annesi Pearlyy 26+6 48 kg ile hamile kaldım şuan 6,5 ayı hafiften geçiyoruz ve 58 kgyim 10 kg aldım 🥰
Mello29 Seevda58 Ben de hamileligimi ögrenir ögrenmez başladım ama sonra lekelenmem falan olunca bıraktım 20.haftada doktorum izin verdi özellikle son videosu tempolu yüryüs bana cok iyi hissettiriyor 1 haftadir yapiyorum hem yürüyüs hem kalça sıkılastirici egzersiz zayıflamadim ama esim bile sen kilo mu veriyorsyn diyor öyle sıkılastiriyor
2Meyve- Pearlyy 2. Gebelik. 18+5 şuanda ve 2 kilo aldım şuanlik . Riskli grupta olduğum dan kilo tansiyon takipli gidiyoruz 🥰.
gizgizz Pearlyy 24+4 üm 5 kilo aldım ama orantılı gitti hep bi anda almadım. 59 ile hamile kaldım 64üm şuan
Lunaaa92 3babyannesy bende 7 kilo almışım ama nasıl olduğunu hiç anlamadım gerçekten çünkü öyle aman aman aşırı iştahlı değilim bi de 5 aylığım ama sanki 6-7 ay gibi göbeğim çıktı hepsi bi anda oldu 🙈
silahatun 37.haftadayım 15 kilo aldım, uzun süre tatlı ve abur cubur yemedim ama son haftalarda çok aldım, sonra canım çekmeye başladı, böyle bir döngüye girmiş bulundum 2-3 haftam var umarım 20 kilo almış olmadan bitirirsem bu süreci
ZehraBbr Pearlyy 71 ile hamile kaldım şuan 76 kiloyum 22. Hafta 😁 Fazla aldıysan bile umrumda değil şuan moralimi hiç bozamam
Seevda58 Mello29 aynen bende sıkıslastıgımı hıssedıyorum bıde falzla kılo almak ıstemıyorum zaten kılolu hamıle kaldım 100 kılo olmadan doguma gıderım ınsallah