Esma_0109 Haftamdayım bebeğimin başı hala yukarıda galiba hişsediyorum Pazartesi kontrolüm var Normal doğum istediğim için korkuyorum Aynı durumu yaşayan var mı?☹️
Betul6777 Esma_0109 haftan henüz cok erken doğum aninda sanciyla dönen bebekler bile var kafana takma inşallah döner
Esma_0109 Sdnrerl daha sonra döndü mü sende son gelişme ne ? Ya da bebeğin dönmesi için bişiler yaptınn mı?
aslansmommm Esma_0109 evet ilk gebelik bende üzülmüştüm dönmedi diye ama hayırlısı ne ise o oluyor takma kafana sezaryen doğum kötü bişey değil kolay geçti çok şükür seninde güzel bi doğumun olsun inşallah
Esma_0109 aslansmommm aynen sezeryan zaten kötü değil de Ben kendimi normal doğuma şartlamıştım ondan bana bu kadar ağır geldi Çünkü bi arkadaşım sezeryanın çok rahat olduğunu söylemişti
Sdnrerl Esma_0109 dönüp dönmediğini bilmiyorum daha kontrole gitmedim 2 hafta sonra gideceğim umarım dönmüştür egzersiz de bebeğim dönmesi için videolar vardı bir tanesini iki gün denemiştim
Esma_0109 Sdnrerl ben de pazartesi gideceğim inşallah dönmüştür ikimizinki de Sağlıkla hayırla doğuralım inşallah
Esma_0109 Ebru-EY bugün kontrölüm vardı bebeğimin başı dönmüştü çok şükğr Fakat bu sefer de karın çevresinde 2 haftalık gerilik var dedi ne yapacağımı şaşırdım 😞😞😞