Tripkolikkkiz Rabia06 kasik ağrısı dese asla lafım yok. Ama bildiğin yumru gibi hissediyorum bebeği yazmış.
dilos011 Rabia06 ağzına sağlık kendinizde annesiniz yada anne adayısınız ne bu sinir ne bu öfke Hiç birinize cevap vermedim çünkü değmezsiniz Allah size ve sizin gibilere hidayet versin Cnm çok sağll sende
Rabia06 dilos011 Herkes bazı şeyleri yanlış telafus ede bilir bunda bi sorun yok önemli olan kalp kırmadan anlatmak anlaşılmak ne demek 🤗🥰
Nerican dilos011 boşver değmez ne derlerse desinler istersen tekme attı de olabilir yani bu kadar abartılmasına şaşırdım senin karnın senin hissin sertte olmuş olabilir yumru gibi bir şeyde amaan takma
nevzatbaskomser Tripkolikkkiz Hamilelikte bebekle beraber rahim de büyüyor. Bunu hissedebiliriz, hissediyoruz. Ne tarafta oluşum olduğunu bilebiliriz. Döllenme zamanı da kasık ağrısı yaşadığımız gibi
dilos011 Rabia06 bilirsin ki bizim Türk Milleti kalp kirmada 1. Gebe olduğum için galiba Duygusalım biraz senden de Allah razı olsun Cnm 🥰
Rabia06 dilos011 Aslında Kalp kırmak degil niyetleri emin ol yanlış anlaşılmalar bazen dogruyu anlatamadıgında daha cok yanlışa çekiyo buda ister istemez kalp kırdırıyo cümlemizden Allah razı olsun canm 🤗
dilos011 Rabia06 bende de aşırı sivilcelenme oldu şimdiden başladı yüzüm görünmüyor küçük küçük sivilce Hep
Bebekliannee Rabia06 kesenizin şekli yuvarlak miydi yoksa böle muz gibi vs . ( Çok sordum kusura bakma da 😁)
Rabia06 Bebekliannee yok canım sorun degil istedigini sora bilirsin yanlış hatırlamıyosam muz şeklinde gibiydi çünkü kızlarımınki yuvarlakdı yani tam anlamıyom bundan 🤗🥰
Rabia06 dilos011 olabilir canm benm kızlarımda yüzüm o kadar güzelleşmişti ki herkes diyodu yüzün pürüsüzleşmiş diye ama bunda sivilcelenmişti sende erken başlamış ama hormonlardan olur ya benmkiler şuanlık geçti