Aybukealtintas Birsenvergili Green clean ın bebek deterjanı ile önce 15 dk ön yıkama yaptım, sonra 1, 30 saat normal yıkadım 30 derecede, sonra bidaha bi 15 dk durulama yaptırdım ve 400 de sıktırdım, asıl 30 da degilse 60 de ceker kıyafetler 🤗
Duygueeergn Ben 30 derecede dalinin granül sabunu ile yıkadım memnun da kaldım iz ya da herhangi birşey bırakmadı ilk yıkamam olduğu için 30 da yıkadım
Deletedmom0330 30 derece 30 dk uni baby ile yıkanıyor su anda 😊 ilk postayı serdim az önce missss gibi kokuyolar
Aybukealtintas Birsenvergili Direk fabrika tozu üzerinde bir sürü kişinin elleri değmiş, kaşınmayı geçtin mikrop bile kapar yani, ben kendime aldıgım kıyafetleri bile yıkıyorum ilk aldıgımda 🤗
Aybukealtintas @Birsenvergili Green clean ın bebek deterjanı yıkadım, önce 15 dk ön yıkama yaptım, sonra 1, 30 saat normal yıkadım 30 derecede, sonra bidaha bi 15 dk durulama yaptırdım ve 400 de sıktırdım, asıl 30 da degilse 60 de ceker kıyafetler 🤗
deletedmom734 Birsenvergili özel deterjan almadım kendime kullandığım abc sıvı deterjan ve yumuşatıcı ile yıkadım 60 derecede... daha sonra aynı programda hiç deterjan atmadan tekrar çalıştırdım deterjan artığı kalmaması açısından kurutma makinesinde kurutup ütüledim... bebek deterjanı alırmıyım ...kararısızım o konuda...
Melike464860 Birsenvergili canım kıyafetler fabrikfabrikadan bizlere gelene kadar yerlerde sürünuyor resmen. Mağazada çalıştım hep tozlu tozlu paketler içinde geliyor ürünler ister istemez o yazlar kıyafete yapişiyor. Yani corap bile olsa yikanmadan asla ten teması yapmayın kendinize bile
Ayseayse5664 Birsenvergili ben roxy ile yıkadım ve kıyafetlerin üstünde beyaz sabunlar falan kaldı dikkat edin
mrv777 Zeytinyağlı kalıp sabun alıp rendeledim bi şişeye koydum üzerine biraz zeytinyağı ekledin su koydum bekledikçe sıvı deterjan oldu onu kullanıcam inşallah havluşarmda denedim yumuşacık oldu
Serii Neyle yıkarsan yıka önce çamaşır makineni temizle canım sirke felan koy boş çalıştır ben gözlerime inanamadım içinde su kirliydi resmen
landarch81 Siveno veya green clean ile yıkayacağım. İkisi de doğal ürünler kimyasal içermiyor. Özellikle siveno da içerisindeki suyu bile saflaştırarak kullanmışlar. Kalıntı kalmasın diye sıvı deterjan kullanacağım.30 derece kısa program ekstra durulama ile yıkayacağım ben.