Sevim2211 Arkadaşlar daha önce Çikolata Deposundan sipariş veren var mı. Çikolata siparişi gireceğim ama nasıl güzel geliyor mu.
Ela4810 Sevim2211 Valonia, pelit çikolata yazıyor, tadını beğendim. Birde 5. Gün geldi. Hastaneye gelen giden çok olacak, organizasyon firması falan ayarladım, hediyelik yaptırdım. O yüzden çikolatasını uygun bişey yaptırdım.
cns__ Kızlar bu çikolataları kaçıncı haftada yaptırıyosunuz acaba? Yardımcı olursanız sevinirim, erken yaptırıp eritirsem diye korkuyorum 😂
Sevim2211 cns__ Bugün 37. Haftaya girdim yeni vereceğim sipariş ama dolandırılmaktan korkuyorum o yüzden sormak istedim ☺️
Berenibeklerken Sevim2211 benim ertesi gün gelmişti haziranda vermiştim sipariş hiç erimiş falan da değildi çok güzeldi.
Ela4810 Sevim2211 Buzdolabına koymayın çikolata beyazlar. Gardrop tarzı bi yerde güneş ışıgından uzak tutmak gerekiyor
cns__ Sevim2211 dolapta da çikolatanın yapısı bozuluyor diyorlar o yüzden emin olamadım ben de. Gerçi ben daha 24. Haftadayım benim için baya erkenmiş 🙈😂
Canan6223 Bende cikolata atölyesinde sipariş verdim pazartesi sipariş verdim bugün geldi 100 adet kargo dahil 310 TL 
mervenoluyoruz Rapunzelinanasi merhaba acaba instagram kullanıcı adını tam yazar mısınız sayfanın farklı sayfalar mevcut