Yagmurrr98 Kızlarrrr dünden kalan ekmeği yeyim dedimm fırına gitmeye erindimm temkinli içini aça aca yemeye başladım ekmeğin bir tarafında küf gibi bişey gördüm sizce bir zarari varmıdır bunun ???
Ela4810 Yagmurrr98 kuzum bilerek yemedin sonuçta. Ama inan bu kadar pimpirikli olmaya hiç gerek yok. Hamileyken hamburgerden zehirlendim serum falan yedim, doktor hiç bişi olmaz dedi. Hassas bakmayalım bu kadar
gulagaci Yagmurrr98 ekmek olsun başka bsey olsun hamilelikte çok sakıncalı düşük yaptryormus .değil biz hamileleri köyde hamile ineklere falann bile hiç bsey verilmuormus kaynanam hep tembihler bizi . Yine de korkutmak gbi olmasın dikkat edin yani
Asyabuse Yagmurrr98 dünden kalan ekmek bugüne nasıl küflenmiş hemen kii 🙄 ev sıcak sanırım ondan herhalde ekmekleri dolapta tut canım sen en iyisi benimkiler 3 gün dursa küflenmiyor çünkü. Hayırlısıyla bir şey olmaz inşallah 🙏🏻🌸
Yagmurrr98 Ela4810 Çok haklısın canım kendi kendime saçmalama diyorum sonra geri geliyor aklıma işte 🥲
Yagmurrr98 Elibo Yediğim tarafta yoktu görünce bıraktım zaten bir iki saat oldu bişeyim yok çok şükür
Yagmurrr98 Asyabuse Canım ekmekte hiç bişey yesillenme felan yok ben yine de başta bı tedirgin oldum içini aça aça yedim kokladım felan bir parçasında minik siyah bişey gördüm yemeyi bıraktım çok şükür bu saatte kadar bişeyim yok çok yemedim Allah’tan