Eymen2922ElisaYlmz Zeynppppp aynen cnm benim valla kolay oluyo saniyolar ama yok çok şükür yinede olan bize oluyo yeterli artık üç çocuk bu devirde bunuda hayirlisyla kucagima aliyim bağlatcam artık rabbim olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲🏻
Zeynppppp Eymen2922ElisaYlmz bağlatmadan korunun başka türlü bence 🥺 2 tanede bize yeter maddi manevi çünkü zor
Eymen2922ElisaYlmz Alley06 rabbim bir avazda kurtarsın inşaallah canım benim cumlemzii de sağlıkla sihhatle hayırlısıyla kavusalim yavrularımıza sonra bu günler bir anı kalcak🥲💐
Eymen2922ElisaYlmz Zeynppppp aynen cnm ama dediğim gibi en iyi yolu bu gibi benim açımdan yumurtaligimda kist de var ona baktirip baglatmayi düşünüyorum ya Allah büyüktür hayırlısı olsun 🤲🏻🤗💐
Selinayyy Eymen2922ElisaYlmz 37+1 ilk gebeligim salı günü çatı muayenesi var ona göre doğum şekli belli olucak bakalim nasıl gelicek bizim kızçe ama bi kac gündür ishalim ve hareket ettikçe kasiklarimda agri oluyor umarım catim uygundur normal doğurabilirim🥰😊
Eymen2922ElisaYlmz Selinayyy inşaallah cnm benim rabbim gönlüne göre versin bir avazda kurtarsın cumlemizi de💐🤲🏻
Eymen2922ElisaYlmz Selinayyy inşaallah cnm benim rabbim gönlüne göre versin bir avazda kurtarsın cumlemizi de💐🤲🏻
Yaycocugu Bugun tam 37 haftalık olduk kızımla 🥰 Arada alta baskı oluyo ve sanki bıçak veya iğne yapıyolar gibi bi ağrı giriyo sonra bırakıyo yaşayan varmı?
omur2022 Bugün 37 olduk bizde. 28 kasima doktorum gün verdi inşallah ondan önce gelmez kızım. Belim bugün çok ağrıyor