cagla57 İlaçlarımızı kesti doktor ve progestan-folik asiti bıraktırdı Ferrum diye bir ilaç verdi bugün saat 10 da içtim aç karnına içmem gerektiğini söyledi eczanedeki çalışan 2 saat yemek yemeyecekmişim ama bu bana eziyet hala kahvaltı yapamadım
Selisce cagla57 bende öyle kullandım mahvoldu midem hastanede yattım maalesef çok etkiledi beni şuan öğlen hafif açken içip üstüne de meyve yiyorum hemde c vitamini demir emilimini arttırıyor aç bırakma kendini daha çok bulantı yapıyor
Elifderin34 cagla57 gece yatmadan aç karnına içerseniz sabaha kahvaltı yapabilirsiniz yada ilaç saati kurun kahvaltıdan 2 saat önceye ilacı içip tekrar yatın kalkınca direk kahvaltı yaparsınız
Esraliiii cagla57 demir ilacı tok karnına içilenler var Dr söyleyin değiştirsin ac karnına içğlmez ya
Mello29 cagla57 ben hem ferrum hem trioid ilaci kullaniyorum ikisi de ac karna iciliyor sabah 7 8 gibi iciyorum ikisininde 11 gibi de kahvalti yapiyorum siz de belki alarm kurabilirsiniz
MaviDeranHazal cagla57 kız ben hamileliğin başından beri kullanıyorum hiç de iki saat beklemiyorum. Değerlerim de mis gibi yükselmiş. Kendine eziyet etme aç karna içeceksin evet sadece hemen üstüne çay falan içme etkisini öldürüyor. Hamilelikte gebeyi üzen şeylerin olmasını istemeyiz diyor doktorumuzzz 🥰
KKTCHatiralari cagla57 ferrum kan ilacı ne iki saati uyandığı gibi iç kahvaltı hazırla yarım saat geçsin yeter
Mikayla cagla57 sabah ac karna tiroid ilacımı içiyorum daha sonra kahvaltı yaotıktan sonra ferrum ve diğerlerını ıcıyorum doktorum vitamınler için istediğin zaman iç dedi. Ama ferrum biraz kabız yapıyor dikkat edin kefır falan tüketin
EbruMirac cagla57 erken saate alarm kurup öyle içiyordum eşim işe giderken içerdim sonra kalkınca da kahvaltı yapardım zor olur uyanıp iki saat beklemek ya erken alarm kurup için ya da doktora danışın bence
Tusami cagla57 başka bir Demir ilacı içiyorum bende, aç karnına ama hiç iki saat beklemiyorum, iç en fazla yarım saat sonra yap kahvaltını bişey olmaz
Vildan8891 cagla57 8 e alarm kuruyorum içiyorum yatıyorum tekrar zaten 11 12 de kalkıyorum yiyorum o zaman
elifbzdmr28 cagla57 bnde kullandım hamileliğimde ama hiç iki saat aç beklemedim bana da kahvaltıdan yarım saat önce içilecek denmişti öyle iciyodum başlarda biraz mide bulantısı yaptı ama sonra alıştım ama ben kahvaltı yaparken süt ürünlerini ya hiç yemiyodum ya da cokaz yiyodum
Minikbiranneem Ben de ferrum kullanıyorum aç karnına aşırı kusma mide bulantısı yaptığı için doktorum önce tok iç dedi o da mide bulantısı yapınca şuan yemek arası içiyorum ferrumu
Mskk cagla57 Bende en basından beri ferrum kullanıyorum canım yemek yedikten yarım saat sonra içiyorum hiç bisey de olmadı bu zamana kadar bana yemek yemeden ya yarım saat önce ya da yedikten yarım saat sonra iç dediler ben aç karınla pek ilaç içemedigim icin tok karınla içiyorum günde 1 defa
Mervebozo Bildiğim kadarıyla çokta önemli değil imiş aç ya da tok olmak. Evet aç içseniz daha iyi ama dayanıyorsanız yarım saat kadar durun yeter
Egemooms cagla57 Onu bende şuan kullanıyorum bana aç karna ama süt ve süt ürünleriyle arasında 2 saat olacak dendi eczacı da öyle söyledi yani kahvaltı ile arasında 2 saat olacak diye Bi şart yok ben kahvaltımı yapıyorum ama peynir yemiyorum onun dışında kalanları yiyorum değerlerde gayet güzel yükselmiş