Mimooooza Kızlar 13 aylık bi kızım var, şimdi bir bebegim daha olucak inşaAlla.. 13+4te kesin kız dedi doktorum ama yanılma payı var mıdır? Kaçıncı haftada net oluyor? Asla cinsiyet ayırmıyorum ama birde oğlum olsun çok isterim diye içimde bir ümit var🤭🤭🤭
Esra-06g Mimooooza benim yeğenime 5 aya kadar kız dediler sonra da erkek bizde anlamadık galiba bir oğlu olacak
hayirlisi06 Mimooooza bende oğlum olsun istedim tabiki saglikla çünkü birinci kızdı. Ama kızım oldu şuan bir aylık Allahım şükürler olsun iyiki iyiki olmuş iki kız ayrıcalıkdr muhteşem bir şey maşallah diyelim
desertrain Mimooooza kuzenim de ve ablamda oldu ama herkeste olacak diye birşey yok umut etmeyın o yüzden çünkü arkadaşım da 2 kızı vardı doğuma girdi hala belki yanılma vardır diye umut ediyordu
catandgirlmom Mimooooza bana da 11. Haftada kıza benziyor dedi şimdi birdaha 13 haftaya doğru gidicez inşallah değişmez yaa ben kız çocuk aşığıyım 🥰 tabi öncelik sağlık inşallah sağlıklı olsunda 😍
Esra-06g Mimooooza yanılma payı çok oluyormuş benim de doktor dedi kızlarda yanılma payı oluyor bende 14 haftalık olucam ama doktorum söylemedi bekle 16 haftayı bakalım bizde bekliyoruz bizde 🙈
Esra-06g Mimooooza amin inşallah Allah gönlümüze göre sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah 🥰
Brn23 Mimooooza bana bi doktor 12. Haftada %70 erkek dedi 13. Haftada diğer doktor kız dedi bi kaç gün sonra tekrar gitçem nolur bilmem😂
Lavin_26gul Mimooooza benim de 1 kızım var canım şuan 14 haftalık hamileyim bende oğlum olsun çok istiyorum herkes olmayanı ister. Bende geçen hafta gittim şimdilik pipi yok ama bidahaki geldiğinde netleşir dedi bakalım inş sağlık hayırlı oğluşlar gelir😊
Gskasim1 Banada 19 haftamda ilk kez cinsiyet olarak kız dediler kesin mi dediğimde evet dediler yanılma olur mu sizce gönlüm kızdan yana tabiki 🙏🏻
323832 Mimooooza erkek bebekler daha erken belli olur diyen çoktu burda benimde bir kizim var 2.ye hamileyim 10+3 te doktor erkek demisti ben erken olunca belli olmaz dusuncesindeydim doktorum gördüm demisti 15+1 iken yine gitti bu sefer bebek ultrasonda 16 haftalik gözüktü doktor yine erkek dedi ama değişen de cok fazla oluyor burda okuduklarima göre allah gönlündekini nasip etsin insan evlat ayırımı yapmaz tabi ki ama degisik olsun diye de istiyor rabbim sağlıkla sihhatle nasip etsin 🤲
YesimMm- Ben ultrasonda çalışıyorum 12.13.14.15 haftalarda hep kız dediler ultrason doktorum. Bugün de kadın doğuma gittim %90 kız ddi. Bilemedim bende.(15 haftalığım)
Siem24 Mimooooza 13+0 da bana kız dedi ama yanılabilirim daha erken dedi kesin dememişti 14+5 ve 16+2 de başka bir doktor erkek dedi