Hanfnr_1 Kızlar merhabalaaar gebelikte ağda olayına düşünceniz nedir yaptıran oluyor mu? Bir sıkıntı olduğunu gördünüz mü ? Zararlı mı neler önerirsiniz?
Analikonline Hanfnr_1 ben güvendiğim bir kuaföre gittim valla hiç sıkıntı olmadı 5 dk sürüyordu. Karnim büyüyünce yine gideceğim. Temiz olmasına dikkat edin ben spatulami ve carsafimi kendimden götürdüm. Çok rahat oluyor
cansualisa Hanfnr_1 asla kurtarıcımm kesinlikle ağdasız asla diyorım 10 dakka dişimi sıkıyorum sonuç mis kızımda da hep gittim suan oğlum da da gidiyorum 45 günde bir gidiyorum anca cıkıyor
Melike_nur53 Hanfnr_1 bende 26 Haftalığım gidiyorum canım öncelik hijyen temizliğine güvendiğin biryere git muhakak kolaylık gerçekten
KayraVeAnnesi_06 Hanfnr_1 Ben gidiyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür ama herkesin acı eşiği farklı tabiki kendini kasmazsanız birşey olmaz ben rahat olduğum İçin gidiyorum
Mrvrl38 Temiz olmasına dikkat edin hiç bir sıkıntı yaşamadim 38. Haftadayiz gebeliğin başından beri yaptırdım
Tgcccc Hanfnr_1 yeni hamileyim bikini bölgem dışında her yerim jilet sadece o kısım ağda ve ağdaya da devam edeceğim zararlıysa bilmiyorum
immos İlk gebeliğimde de gittim son aya kadar şimdi de 37+5 de dün gittim doğuma kadar da çıkacağını sanmıyorum açıkçası zaten 1.5 ayda ancak çıkıyordu. Gebeler için büyük rahatlık bence
Bayancorek Hanfnr_1 gebelik öncesi de gidiyordum gebelik sürecinde de devam ettim bir sorun yaşamadım , büyük rahatlık hem daha temiz oluyor hemde kolaylık bence..👌🏻
Deniz33 34+2 yim kuaför den utandigim icin kiz kardesim aliyor bence gayet iyi bes dkkada hic acitmiyorda cok rahat bir ayda cikiyor zaten
Hediyemmm Hamile kalmadan önce de gidiyordum şimdide her ay düzenli gidiyorum hiç bir sıkıntı yok gayet temiz ve kolaylık oluyor
gzdnrkck 32 haftalığım iki gün önce kendim yaptım zor oldu biraz ama başardım 💃🏻😂 Doğumdan önce de kuaföre gidicem ağdaya
Hadiceakan Bende gıdıyorum acıyor tabı normal vucut da hassas ancak mecburen başka nasıl yapılır ki jilet vurmuyorum hiç🥴
Hanfnr_1 Ben de daha 8 haftalığım şimdi bile yoruyor beni bu olay karnım daha büyüyünce sıkıntı olacak diye düşünüyorum ama zararlı dedikleri için biraz korkuttu beni kimyasal sonuçta dediler bilemedim