Merhaba arkadaşlar öncelikle böyle bişey paylaştığım için şimdiden kusuruma bakmayın lütfen ilk annelik telaşımdan ve biraz da bilgisizliğimden kaynaklı size bu soruyu ve resmî yönlendiriyorum . Bugün iç çamaşırımda böyle bir renk vardı ben bunun idrar olduğunu ya da akıntı olduğuna şüpheliyim ama yine de bilmediğim için size sormak istedim, bu gördüğünüz bir düşük kanaması mı yoksa nedir endişe ettim yardımcı olursanız sevinirim . Bu arada size şu detayları da vermek istiyorum benim bir tanım da idrar kaçırma gibi bir durumum var fakat bugün alelacele bulunduğum yerde tuvalet kağıdı olmadığı için idrarımı yaptıktan sonra da silme eylemini gerçekleştiremedim bunun lekesi olabilir mi? Ben gerçekten artık her şeyden şüphelenmekten ve korkmaktan çok yoruldum sürekli hastanede ve doktordayım kendime dikkat ediyorum ama böyle kafamda hamileliğimle ilgili bir sürü sorular var kafamı temizlemem gerektiğini biliyorum endişe etmeli miyim bana yardımcı olur musunuz şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize Allah razı olsun.
11 haftalık gebelikteyim
Renk hafif sarımsı ve bazı yerleri koyu sarı yer yer çok açık kahveremgimsi
Düşük kanaması hangi renk olur düşük kanaması olduğunda kanamanın devamı gelebilir mi gelir mi lütfen yardımcı olun🌸