Fatma63 Kızlar 34 haftalığım oğlum hala dönmemişti. Etraftan inanılmaz baskı bar normal Doğum olsun diye. Doktora sormayı unuttum en geç ne zaman dönüyorlar acaba bebekler
Nurbursa Fatma63 30 dan itibaren dönüyor canı ne zaman isterse :) bazen son bir haftada dönen oluyo ama mucize tabi. 38 de dönmezse sezaryen oluyor. Boşver baskıları. Ben isteyerek sezaryen olucam mesela. Herkese normal normal de son dakka sezaryen kararı bile olsa. Bilmezlerse kafanında şişiremezler
Papatyali 32+6da gittim dönmüştü başı aşagıda demişti dr ama geri dönebilir mi acaba bilmiyorum 🤷🏼♀️ Son anda dönen bile var sende bekle biraz bence 🧘🏼♀️
Fatma63 Papatyali doktorumda erken dedi ama Yok otur kalk dönsün Yok şöyle yap döndün diyip duruyorlar çalışıyorum zaten hala izne ayrılmadım sinirlerim tavan yapıyor😬
umutyusuf Fatma63 Pardon ama millete neymiş tabi her insan normal dogum yapmak ister ama bu bizim insanlarımızı neden bu kadar ilgilendirir😤😤
Papatyali Fatma63 amannn etraftakilere kulak asma canım her kafadan bir ses çıkıyo maalesef 😂 Döner inşallah ❤️ Daha vakit var son anda dönen oluyo tanıdığım bi kaç kişide şahit oldum ☺️☺️🌹