Enesim Sevgili anneler, Medipol megaya giden ve orda doğum yapacak olanlar, cumu günü ablam doğumunu yaptı medipolde ve başımızdan geçen saçma sapan hastane rezaletlerini kısaca anlatmak istiyorum 3 gün öncesinden odası hazırlandı bu arada sezaryen. Cuma günü hastaneye gittiğimizde odamızın başka birisine verildiğini öğrendik ve ablamın olduğunu zannederek isme kayıta bakmadan başka birine verilmiş. Bizi alakasız bir hasta odasına vermeye kalktılar tabiki biz kabul etmdik oda ayarlanmadan ameliyata girmeyeceğini söyledi ablam ve bu oda rezaletini o gün tek yaşayan biz de değildik dışarda herkes ellerinde çantalarla oda bekliyor. 10 da gireceği ameliyata 12 de oda ayarlandı ve 2 saatte onlar bizi bekleterek 2 de girmiş oldu. Böyle bir rezillik yoktur herhalde. Dün çıkışımız yapıldı ameliyat esnasında miyom görülmüş ablamda onuda almışlar sormadan etmeden. Neyse çıkış yapılacağında 4 bin tl de miyom için ayrı ücret talep ettiler , biz tepki gösterdikten sonra sadece sezaryen bedelini ödedik ve çıktık demek ki sesimizi çıkarmasak o 4bin lirayı yalandan alıcaklardı bizden. Bir şok daha yaşadık.Bende burada doğum yapacaktım ama bu olaylarını gördükten sonra fazlasıyla soğudum. Hastane odaları soran olmuştu başka bir postta 404 , 430 431 bunlar en iyi odalarıymış.
Tgbabsra Enesim canım hastane çok büyük oda büyük bir sıkıntı değil ama söyle bir gerçek var miyomu sorarak almaları lazımdı neyse sağlık olsun suan ablan nasıl iyi mi doktoru kimdi
Sumeyyye 😭😭😭 bende orda Doğum yapıcam bi kaç şikayet daha duymuştum 🤦🏼♀️ bu hastanede oda sıkıntısı çok oluyo herkes odadan yana şikayetçi. Bende kürtaj olduğumda ameliyattan çıkınca boş oda olmadığı için tekrar sancı odasına yatışımı yaptılar rezaletti çığlıkların arasında yattım orda öylece🤦🏼♀️😭
Tgbabsra Sumeyyye sen ne yaptın gittin mi özlem hanımla konuşmaya numarasını filan aldın mı buarada senin Bebek ne alemde
Sumeyyye Tgbabsra gittim canım aldım numarayı da. Nst ye bağlandım ilk defa her gittiğimde nst isterse yandık valla 65 tl🤦🏼♀️ Gebelik kolestazından şüphelendi gece kaşınmalarım oluyodu test yapılıcak Perşembe tekrar gidicem bakalım
Ekobero85 Aynısı benimde başıma geldi 2016 şubat ayında önceden oda istiyorum yok son dk bi oda gösterdiler rezalet koltuklar yırtık başka yok dediler yattım akşam ben bu odada kalmıycam dedim eşime söyle başka oda ayarlasınlar şikayet edicem deyince başka odaya aldılar ve 3 cü 4 cü sezeryanda extra 500 lira almışlardı o zaman doktora kontrol e gittiğimde hiç bi problem yok ameliyatın güzel geçti demişti 😒aldığı paranın hakkını vermiyo tek memnun kaldığım bebek hemşireleriydi o kadar ameliyata hazırlayan hemşirenin yaşattpı travma da bana kalsın 🙄
Sedahatun Hamileliğimin 6. Haftasını bitirdim ben de, Çarşamba günü medipol mega da Derya Hanıma randevum vardı. Kafam çok karıştı şuan başka bir hastane bulmalıyım... Sen nereye gitmeyi düşünüyosun şuan?
Enesim Türkiye hastanesi avrasya hastanesi ve kolan arasından birine karar vermem lazım 21 haftamdayım bende 🙈