Sevim2211 Bu çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor şuan 37 haftalık olduk ve hastanedeyim sıra bekliyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Hasretaytemur Sevim2211 37+3 deyim benimde kontrolüm var bugün bende çok merak ediyorum olursan haber ver mutlaka 🥰
eylulicten Hasretaytemur aslinda hicbir sey yok canim. İliskiye nasil giriliyorsa doktor da iki parmagini oraya sokuyor ve 2 saniye suruyor. Benim vajinusmus gecmisim oldugu icin ben cok kastim kendimi o yuzden zorlandim. Kasmazsan belden asagiyi dusunmezsen bir sey hissetmiyorsun acikcasi 😊
Hasretaytemur eylulicten bende şimdi geldim doktorum doğum anında bakacağını doğumu tetiklediğini söyledi 🤷♀️🤷♀️
Sevim2211 Yapmadılar çatı muayenesi. Doğum başlamadan doğru bulmuyorum çünkü doğumu tetikliyor dedi doktorum çok sevindim 🤗
Sevim2211 merve-a tabiki paylaşırım haftaya Perşembe tekrar kontrolüm var eğer çatı muayenesi yapması gerekirse yazarım
Firdvsss merve-a birsey sorabilir miyim bu çatı muayenesini özel hastaneler mi yapıyor yoksa devlet hastanesinde de çatı muayenesi yapılıyor mu
Mslm Sevim2211 doğuma kadar ne çatı muayenesi oldum nede nts ye bağladılar ilk çocuğumda bundada bugün 37 haftalık olduk ve kontrollerim bitti doğuma bir hafta kala hastaneye gideceğiz sadece orda yaprlarsa bilmiyorum baklm ama doğumda yaptıklarında çok canım yanmıştı
Nazendehanim Çatı muaynesi olmadan şansa bala doğuran var mı ,hayır doğuracağını bilip çatı muaynesinden gerilmek de saçma ama ne bileyim 😂
Leylaa3403 Sevim2211 ben 37+1 çatı muayenesi olmadım zorunlu sezaryan olacağım sezaryan olanlarda oluyor mu acaba
Hasretaytemur eylulicten hahahahaha doğru zamanda gelsinler gelişimine ne dedi kuzum kilosu ne kadar olmuş
eylulicten Hasretaytemur 39 dayim iste bugun bakti 100 gram almis daha almiyor kilo yer de kalmadi dedi. Cidden sıkışmış gibiydi kizim ama gelmek de bilmiyor 😂 basi yerlesmis dedi ultrasonu vajinamin ustune dogru goturdu ama acilma yok dedi cati yapmadi. Ptesi gel covid testi ve nst yapalim sali da sabah gel yatisini yapalim suni sanci ile dedi