sinoli Hiats Bu iki isim arasında kararsız kaldık, Daha doğrusu eşim Elif istedi mihra ve ravza bana ait ☺️
SercinOzel Mihra çok güzelmiş şu sıralar herkes ravza koyuyor zaten mihra ilk defa duydum ve çok hoşuma gitti
sinoli SercinOzel Benimde gönlüm ilk önce sadece Ravzaydı sonra eşim elif istiyorum dedi benimde yeğenimin ismi, en azından elifin yanına daha kibar bir isim olsun diye düşündüm hiç aklımda olmayan mihra geldi aklıma Rabbim işte demek ki ☺️🌸
sinoli Pamukbebegimm İki ismi de eşim beğenmedi 😬 Kızına layık bir isim bulamadık, benim koyacağıma da karışıyor 😅 Sabah artık dedim ki sende çok karışıyorsun biraz az öteye 😏
sinoli Rabg123 En sevdiğim yeğenimin ismi bende severim elif ismini ama işte en yakınım olunda düşünmedim, ilk zamanlar önünü kesmiştim istemesin diye ama şu an engel olamıyorum 🤣 Sizde var ama bizde yok diyor ne diyeyim 🤷🏻♀️
SercinOzel sinoli 🤣🤣 sanki dokuz ay onlar taşıyo ağrısını sancısını mide bulantısını onlar çekiyo her taramada tüp tüp kanı bizden alıyolar bide isim beğendiremiyoruz geçen yine kan testi istediler dedim bu sefer kocamdan alın ben anne oluyosam oda baba oluyo 🤣🤣