minikturtam1 Momy_eyyuptalha doguma 7 gün var. Kime benzedigini bilmiyorum.ama ultrason fotoğraflarinda dikkatimi ceken tek sey çene yapisi ayni bennn 😊 ruyamdada gormustum oglumu. Eger ruyamdaki gibi bir bebek olursa. Cene yapısı kesinliklee bana benzer. 😊
Kubrabyrmm Momy_eyyuptalha göz tarafı bana ama geri kalan çene alın dudak burun boy pos babası aynı ❤️ Kocamın kız hali gibi usg de şuan bakalım doğunca nasıl olacak
Semanurk Momy_eyyuptalha ilki 19 aylık kız. Tamamıyla kendimi doğurmuşum. Babasıyla da baba tarafıylada alakası yok 😂 hala derler hep aynada kendine mi baktın diye. Bakalım 2. Kime benzeyecek Buda bana benzerse kaynanamlar çok bozulur 😂
Elibo Momy_eyyuptalha 9 ay boyunca cok merak etmiştim amaaa eşim kara kaşlı kara gözlu bende mavi gözlu kumralım veee 3 gun önce dogum yaptım şok oldum oğlum mavi gözlu sarı 🥰🥰🥰
Momy_eyyuptalha minikturtam1 benim oğlum aynı anası 😂 biz 4 eltiyiz ilk çocuklar hepsi anneye benziyor kaynananın neden benziyor diyip duruyor bu da ordan aklıma geldi sağlıkli olsunlarda kime benzediğinin önemi yok :))
Momy_eyyuptalha Elibo ne annenin gönlü kalsın demiş ne babamın ben orta olayım demiş 😂🙏🏻rabbim bağışlasın inşallah ❤️
girl_boy_annesi Momy_eyyuptalha eşim sarı renkli gözlü ben esmerim hiç beklemiyordum kızım Aynı babası gibi sarışın renkli gözlü doğdu şimdi oğlumu bekliyoruz o da gördüğüm kadarı ile yüz hatları aynı eşim teni ve göz rengi ne olacak merak ediyorum
Gokceeeee Momy_eyyuptalha Kaş yapısı kulak yapısı bana benziyor ama tıpkı babasının bebekliğinin kopyası bu kadar benzer bakalım kızımız kime benzeyecek Allah’ım herkese özürsüz kusursuz nasip etsin 🥰
Zeynep_alya Momy_eyyuptalha doğduğun da babasıydı 2 yaşında yine babası hiç bana dönmesi umudum ikinciden yana😀
cahillesohbetikestim Momy_eyyuptalha oğlum aynı ben sarışın renkli gözlü. 🥰 yüz tipi, ağzı, burnu kısacası kopyamı doğurmuşum. 😁 kocama benzeyen hiçbir tarafı yok. 😁 ikinci oğlum da ultrason da aynı abisi gibi duruyor bakalım. 🥰💙
eylulmomm @Momy_eyyuptalha bir insan ne kadar çok benzeyebilirse o kadar çok babası sanki babasının kız versiyonu kocamdan iki tane var gibi 😂
2_kezannelik Momy_eyyuptalha ilk oğlum aynı babası bildiğiniz fotokopi gibi ikinci oğlumda bana benziyor sanki ultrasonda öyle duruyor😂