denizefe Gultenefe bıtkısel boya vrms onla boyasak dedm kuafrume onlar hep yalan sen bakma onlara dgr snra boyarız dedı ck ykn arkdsm ☺️
Ayb Gultenefe ben 37 haftadayım geçen haftasonu boyattım doktoruma danışıp ama ben zaten diplerimi boyatmıyorum ombre yaptırıyorum sadece
Deletedmom342 Ben doktoruma sormuştum ilk 3 ay bittikten sonra oda ben son 3 ayda izin veriyorum saç boyamaya dedi boyatmadım bende 🙂🙂
Arenbebek 31+2 haftaligim dun boyattm doktorum izin vermisti . Birde bitkisel boyalar isiyla rengi tutuyormus arkadaslar normal boya gibi bitkisel boya yokmus yani kuafor dedi inanma bitkisel boyaya
Durununannesi80 Kızlar ben 1 aylık hamileyim ama yeni ögrendim bilmeden sacımıda boyadım ev işi de yaptım 🙈ama bilmiyodum şimdi hep aklımda acaba bişey olurmu ya
Mcmc Ben boyattım , boyatıcam da. Dip boyasına her ay giderim ama hem özel durumumdan yatmamdan kaynaklı hemde gerek görmediğimde 2 3 ayda bir boyatıcağım. Son haftalarda da inşallah bir kaç sarı attırabilirim☺ bitkisel saç boyası hep hikaye .