momyss Merhaba hanımlar emsey hakkında güncel fiyat bilgisi olan ve doktor tavsiyesi olanlar yardımcı olursa sevinirim
1kedi1beybi Merveomer34 ayyy hiç bir yoruma bu kadar sevinmemisimdir. Bende Şule hanıma gidiyorum inşallah pazartesi dogumumuz var sizinki nasıl geçmişti bilgi verebilir misiniz
Merveomer34 1kedi1beybi sağlıkla kucağınıza alın biz 8 aylık olduk bile mükemmel bi doğumum oldu normal doğum yaptım sezeryansan korkuyordum bu yüzden normal istemiştim herşey yolunda gitti doktorun etkisi de çok vardı tabi son dakika sezeryan olacak dedi ebe doktorumun yanıma gelmesiyle içime bi rahatlık geldi ve hemen halletti herşeyi ☺️
Merveomer34 1kedi1beybi doğum şekline sakın takılmayın emin olun sizin için en iyisi neyse öyle olacak doğumdan sonra da herşey için buradayım insan birine ihtiyaç duyuyor biraz zorlu süreç deneyimsiz olduğumuz için ☺️ sakin ol ve bebeğini kucağına alacağın anı düşün
1kedi1beybi Merveomer34 çok mutlu oldum sizin adınıza güle güle sağlıkla büyütün inşallah bebeginizi. Bende normal doğumdan korktuğum için sezeryani tercih ettim. 9 aydır da Şule hanıma gidiyorum ben memnunum ama hakkında pek bilgi de bulamadım. Tecrübe etmiş birine denk gelince çok sevindim
Sumeyye_topal 1kedi1beybi merhaba benimde doktorum şule hanım hemen annem hem ablamın doktoruydu o kadar ilgiliydi ki şahit olunca bende kontrolümü şule hanımda yapmak istedim ve iyi ki yapmışım naif yaklaşımı rahatlatıcı konuşması ilgisi o kadar güzel ki doğumdan çok korkuyorum şu an emin elde olduğumu hissettiğim için pek fazla korkum kalmadı bu ay sonu benim bebişimi beklicez şule hanımla şubatda da teker annemın doğumunu gercekleştiricek ablamın bir benim bir annemin şule hanımda ikinci doğumu çok memnunuz Allah razı olsun
Merveomer34 1kedi1beybi ben çok hastası olmadığı için tercih etmiştim çünkü aradığımda anında ulaşıyorum istediğim an randevu alabiliyorum az hastası olması onun kötü olduğu anlamına gelmiyor eğitimini de yurtdışında tamamlamış ben herşeyi konuşuyordum hakkında merak ettiğim sizinde güzel doğum geçireceğinize eminim ☺️
1kedi1beybi Merveomer34 açıkçası bende giderken hiç kimseden duymamıştım Şule hanımı. Sadece Emsey hastanesi hoşuma gitmişti ilk orada bir doktor denemek istedim önce Canan hanıma mı gitsem derken şule hanımın yurt dışı eğitimi ve deneyimi açıkçası gözümü doldurdu ve onu seçtim 😁 hamile olduğumu öğrendigimden beri de ondayim . istediğimiz zaman ulaşabilme randevu bulabilme olayını bende çok sevmiştim inşallah noktayı da güzel bir şekilde koyarız 🤩
1kedi1beybi başka konularda değil ama sağlık konusunda çok pimpirikli bir insanimdir. Şule hanımın rahatlığı beni de rahatlatıyor. Ablaniz ve annenizin doğumları nasıldı sezeryan mi
Sumeyye_topal 1kedi1beybi ablam da annemde normal doğum yaptı şimdi ama annem tekrar doğum yapıcak bu sefer sezeryan tabi annemin isteği üzerine olucak çünkü kapattırıcakda bu arada kendini :)
Merveomer34 1kedi1beybi nasıl anlatayım sana doğum sancısı çekerken doktor odaya gelince sanki bir yakınımı görmüş gibi rahatladım hemen tavsiyeleriyle doğumu başlattık ve doğumum 5 dakika sürdü nazara gelmekten çok korktum herkes ne kadar güzel doğum yaptın dedi bide ramazan atıydı benim yüzümden iftara hiç gidemedi hep hazırda bekledi ve sahur vakti doğum yapmıştı uyumazsınız diye de söyleniyodum çok korkuyordum bişey olacak doğuma gelmicek diye
Aysenur29 Pınar hanıma gidiyorum, üç yaşında bir oğlum var 2. Gebeliğim ikisindede pınar hanıma gittim 10.000 ₺ fiyat aldım sezeryan için ama ocakta değişecek dediler ve şuan erken ödemeyi kabul etmediler