Sevgi18 Dgncy ben özgül hocaya gidiyorum bazende etlige gidiyorum özgül hocadan memnunum tavsiye ederim
Nslhngncn Dgncy merhaba paket aldınız mı hangi doktoru düşünüyorsunuz bende Sincan lokman hekimi düşünüyorum ama henüz gidip fiyat alma şansım olmadı
Sedavedoga Dgncy ben 9.750 ye almıştım geçen ay pazartesi günü ilk randevum var Ben Aysun hanımı seçtim ismini duymadım pek burda bilgi veririm nasıl bir doktor olduğu hakkında bakalım inşallah iyi biridir
benbilmirem Ben 25 haftalık hamileyim başından beri Bengü Hanıma gidiyorum gerçekten çok memnunum, doktor arayışı içindeyseniz kesinlikle tavsiye ederim .
tugbacns 21 haftalığım başından beri Melike Gülere gidiyorum memnunum gayet hayırlısıyla doğumda iyi geçerse çok güzel olacak inşallah ☺️
Eliff14 atlassmommm melike hanım msjlariniza cevap veriyor mu bi kere msj attim görüldü yaptı sonra 2 3 saat sonra cevap vermeyince aradim cok sert bi üslupla konustu
Dgncy Nslhngncn merhaba evet paket aldım özgül hanımdan aldım şuan tam 15+0 haftalık olduk gayet iyiz şükür 9.750 ye almıstım paketi
Nslhngncn Semanur_ taksitli fiyatı mi 11250 Her hafta zam geliyor demek ki siz hangi doktor icin baktınız? Teşekkür ederim bu arada cevap için
PandaMom Semanur_ az önce fiyat aldım 10650 tl nakit fiyatı 11230 paraf kart hariç diğer kartlara 3 ve 6 taksit fiyatı prof isterseniz muayene başına 200 tl ücret ödemeniz gerekiyormuş
Semanur_ Nslhngncn rica ederim uzman doktorların hepsi için verildi bu fiyat evet taksitli 11250 ocakta tekrar zam gelecek dedi oradaki bayan
Nslhngncn Semanur_ evet öyleymiş zam gelecek diyor herkes. Ben üç sene önce koru da 4bine almıştım şimdi biraz fazla geliyor fiyatları duydukça. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Ummuhan- Nslhngncn haziranın sonunda almıştım 7500e evet numarasını veriyor hemen istediğiniz zaman soru sorabiliyorsunuz
Nslhngncn Semanur_ aynı fiyatları veriyor ikisi de o zaman. Ay kafam çok karışık valla benim şehir Hastanesi’ne mi gitsek yoksa paket mi almak daha mantıklı şuan karar veremiyorum.
Elaeyl Mehtapp06 38+0 haftalik olduk bebek biraz iri gibi :( Doktor da bekleyelim 1 ocak a kadar diyor sanırım sezeryan olmak zorunda kalcam, boşuna sene kaybetmesin diye de beklemek istiyorum Sizin belli oldu mu dogum sekliniz