Bsr3 Aysegul123Defne Minel son zamanların en popüler ve en beğeni toplayan isimlerinden biridir. Anlamı ise ‘cennetteki inci tanesi’ şeklinde geçmektedir. Bu derin ve etkileyici anlamı nedeniyle pek çok ebeveyn yeni doğan kız çocukları için isim olarak kullanmaktadır. bu şekilde açıklaması siteyi yanlış bakmış olabilir misiniz
kalbiminpariltisi Bsr3 hiç bilen hocalardan dinlendiniz mi minel in hiçbir anlamı yok dan den eki. Dan den anlamına geliyor manasız bir isim. Bence daha detaylı araştırın minel isim olarak kullanılacak kadar anlamlı bir kelime değil
Bsr3 kalbiminpariltisi zaten kuranda geçmiyor sadece anlamı güzel diyo araştırmada da siz kuranda geçen arıyorsanız bir şey diyemem tabi
N_A_Z_L_I_M KayraVeAnnesi_06 Bende Arya düşünüyordum kısmet olmadı.Oğluşum oluyor Allahin izniyle 💙😃ona da isim bulamadık 🥴
KayraVeAnnesi_06 N_A_Z_L_I_M Tersten K harfi koydum , bizim de erkek Allah nasip ederse Kayra koyacağım Arya hali hazırda dursun kızım olursa isimleri uyumlu olsun istedim 🙏🏻🌸 Sizde gönlünüze göre bir isim bulutsunuz inşallah
Gamzelii41 Bende ilk basta arya düşündüm fakat sonradan arkadasımın köpeğinin ismi oldugunu öğrenince vazgectim😁 daha sonra kuranda gecen bi isim olsun istedik ve asel koyacağız inşallah 109 günümüz var daha ♥️
Erbe Bsr3 kızımız oluo Meryem ecre koyucaz ama kimlikte ecre yazacak oglumdada öle yaptim kısa isim kimliğe ikisini kulağa okuttum
Mrziyeimga_ Masal Sare düşünüyoruz bizde ama Sare isminden biraz şüpheliyim anlamını çok iyi bilmiyorum sizce nasıl
Bsr3 Mrziyeimga_ şarap gibi bi anlamı var diye biliyorum ama şöyle düşününcede kuranda geçenleri de koymayın küfür ediyorlar diyorlar tabi bilinmez de doğru kararı vericek olan sizsiniz kimseye kulak asmayın ❤️