ozgegundogdu1903 13 haftalık hamileyim ama karnım büyümüyor benim gibi olan var mı Kızlar aranızda niye büyümüyor acaba ?
Derya183 ozgegundogdu1903 bende bugub tam bunu soruyor dum kendime bende 13 +2 günlüğüm benim önceden göbek vardı biraz gebelikte hiç çıkmadı hayla aynı bende merak ediyorum niye büyümüyor acaba
Xsare ozgegundogdu1903 23+1 karnım hala dışardan çok belli olmuyor haftan daha erken bir de iç karnın geniş olabilir kişiden kişiye göre değişebiliyor canım
nutellaningizlitarifiyim ozgegundogdu1903 Küçük karın iyidir gerçekten zor oluyor 30+4 deyim çöküp kalkmak zor bel ve sırt ağrısı çok yapıyor ağırlıktan dolayı benim karnım çok çıktı ve ev işleri yapmak çok yoruyor bütün ağırlık sırta biniyor ve sırt ağrısından uyuyamıyorum ve çatlak çok oluyor karın gerildikçe kaşıntı ve acı oluyor 🤦🏼♀️
BBuseY 22 haftalra kadar ortada karın yoktu anca anca M bedene geçtim canım 24+6 olduk .. daha çok erken çıkar ilerleyen haftalarda 🥰
Nghnelms 32. Haftada bile dışardan belli değildi karnım. Bence erken henüz. Yada iç karnınız da geniş olabilir.
Gizem_alan Benim 31+4 yinede karnim büyümüyor sizin daha çok erken için geniştir benim hamile olduğumu anlamıyorlar
Nasibe_34 ozgegundogdu1903 karninin içi geniş ama çok erken daha 5 aylik hamileyim ve çok belli olmuyor karnım hamile olduğum anlaşılmıyor
Gamzeerdgn ozgegundogdu1903 31 haftalıgım karnım küçücük sankı kilo almışım da ayva göbek çıkmış gıbı görenler kılo mu aldın dıyor 8 aylık hamıleyım dıyorum aaa karnın yok dıyorlar bende mübarek sıfır göbek basen bacak var bır buçuk kıloluk çocuk nerede sasıyorum bazen
Derya183 ozgegundogdu1903 bende dün bebeğimi gördüm bugün ise tiribe girdim yani niye karnım çıkmıyor acaba diye 🤣
krdelen41 ozgegundogdu1903 canım ben 25.haftaya giricem hamile olduğum son 2-3 haftadır belli oluyor ki haftama rağmen yinede çok yok göbeğim
Meryyil ozgegundogdu1903 Ben 17 haftalık hamileyim 15-16 haftalarda çıktı karnım ,çıkar merak etmeyin:)