ercin95 Kızlar travel sistem bebek arabası bakıyorum ama oto koltuguda dahil olsun istiyorum varmı uygun fiyatlı önerileriniz ???
parasetamoll ercin95 https://www.tommybaby.com.tr/4-baby-al-5-domıno-travel-seyahat-sıstem-bebek-arabası Ben bunu aldım hem çok hafif hem çevremdekiker memnundu. Hemde 1.5-2 yaşına kadar kullanılacak çokta fazla ücret ödemek istemedim.
cgmnmelike Kiwi egg modeli kesinlikle hem görüntü olarak hem kullanış açısından hep olumlu dönüşler alıyorum fiyatıda 2200 tlye düşmüş bi göz atın derim ☺️
Nrcn61 Canım şuan Hepsiburada indirim var elelebaby bebek arabası %50 indirim ben şipariş verdim istersen bir bak ınstagram sayfasındn bakabilirsin elelebaby ismi
Fulyaber ercin95 Canım instagramda Ayhan Çocuk var müşteri memnuniyeti tavan bizde bugün sipariş verdik bakabilirsiniz..
parasetamoll Albatros3501 yok kartla ödedim canım henüz kullanmadım ama arkadaşım memnumun dedi ondan görüp inceledim güzel duruyor şimdilik :)
RabiaGlck Handearsy bende kiwi queen 2 in 1 travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum fiyatı 999 tl falan ama tereddütlerim var kullanımı ağır falan diyorlar siz memnun musunuz
Handearsy cgmnmelike hepsiburadadan almıştım ama 2 ay falan oldu demekki ona da zam gelmiş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
iremby ercin95 casual vista trona civilde indirimde 800 tl normalde 1500 1300 falan pusetli hem travel hem baston normal travellerden daha uzun kullanirsin daha hafif cunku