ozgyrs Kızlar selam 9+2 hamileyim geçen hafta doktor kontrolüne gittik herşey güzel gidiyo denildi çok şükür. Ama sürekli düşünmekten kendimi yiyorum 😔 hep aklıma geliyo acaba kalbi durur mu, sıkıntı olursa nasıl farkederim? Korkusu ile yaşıyorum uykularımı çalıyo. Böyle hisseden oluyor mu aranızda ? Sürekli doktora gitmekte istemiyorum 😔
Ipek3427 ozgyrs İnan herkeste var bu sorun ama gönlünü ferah tut dikkat et birşey olmaz karnın büyüdükçe korkun azalır
Tgcee ozgyrs bendede var canın aynısı 20haftalık hamıleyım bır turlu atamıyorum genel olarak herkesde oluyo
CansuDemir ozgyrs Bu korku daha sonra, okula gitti iyi mi sınavı oldu nasıl geçti aşık olmuş kalbi kırılmasa şeklinde devam eden annelik iç güdüsü aslında. 36+3 oldum her gün artarak devam eden endişe ve mutluluklar silsilesi yaşıyorum.
Calasun ozgyrs 26 ci haftadayim kipir kipir hissettigim halde hala o korkulari yasiyorum😓 ama icini ferah tut dikkat et hareketlerine allahin izniyle bisey olmaz🙏🏻
sumeyyegunaydin 12+3olduk çok şükür bende çok korkuyorum sanki bisey olcakmis gibi kalbi atiyomu diye
Yenianneyimmm ozgyrs canım bu bendede çok vardı daha önce 3 düşük yapmıştım ondan ama hareketlerini hissedince rahatladım ondan önce hergün hastaneye gitmek istiyordum şuan Allah’a şükür daha rahatım sadece doğumu düşünüyorum
istanbulluanne Hareketlenince de bu gün az hareket etti acaba bsey mi oldu, 3 saatr tik yok doktorami gtsem diye devam ediyor maalesef 😔
ozgyrs Yalnız değilmişim. Çevremde ki herkes abartıyosun deyince size sormak istedim😔 herkese çok teşekkür ederim
Bushra21 ozgyrs evham yapmayın lütfen size ve bebeğinize zarar rahat bırakın kendiniz içinizi ferah tutun kuran okuyun çok rahat ediyor insan