Maliefem Esmay ben 30 dan geri 10 güne bir gidiyorum gecen çarşamba da muayene vardi bir kontrol bir ücretli oluyor siz savaştan geldiğiniz için 3 hafta da bir cagiriyordur ay sancin tutarsa hemen yola çık mesafe baya var🤭
Esmay Maliefem aynen mesafe yakin olsa bende 10 günde giderdim bide benim ilk gebeliğim başıma ne gelecegini de bilmiyorum hastaneye gidene kadr açılma olsa gidince direk dogursam😀
HappyEnd-88 Bukis38 Kayseri Özel Erciyes Kartal Hastanesi Bihter Senem Feyzioğlu doktorum da ilk hafta dan beri bu doktora gidiyorum 23+6 oldum tavsiye üzerine gitmiştim Memnunum da doğumu normal düşünüyorum inşallah ama papatyam nasıl gelmek isterse ona kalmış hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤗☺️
Bukis38 HappyEnd-88 sağlıkla gelsin kuzucuk inşallahhh 😍😍 o doktor hanımı da cok, duydum iyi ve ilgili oldugu konusunda cok yorum duydum sizede iyi gelsin güzel pozitif bir dogum olsun ❤️
Bukis38 Esmay anladım kuzum hayırlı, dpgum lar olsun ordan burası uzak, sen sancın oldugu an cık yola saten yolda ceker sin sancıyı korkma Rabbim, yardım eder 😍😍😍🙏🙏🙏🙏
Esmay Bukis38 amin insAllah cümlemizin Allah razi olsn .Buralı biriyle burda karsilasacagim hic aklima gelmezdi memnun oldum😀ilk gebelik olunca süreç nasil ılerleyecek bilmiyorum ama hayrlisi olsn insAllah saglicakla gelsin kuzucuklar
Mrvrl38 Ben 37 + 5 haftalık hamileyim Özlem Katırcı Tekden hastanesine gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim