Enyenianne Ankara tıp fakültesi hastanesinde ayrıntılıya giren var mı ayrıntılı güzel bakıp ilgileniyorlar mi acaba özeller çok pahalı devlet ilgilenmiyormus orayı önerdiler bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Tubatgn Enyenianne Ben takipli gebesiyim. 30-40 dk sürüyor ve usg çıktısı alıyorsun. Ama çok fazla konuşmuyor usg yapan radyolog sen soru sor ne merak ediyorsan.
Enyenianne Ayytacc kuzum güzel ilgileniyorlarmis diye duydum ama bende merak ediyorum daha haftam erken biraz geç gideyim diyorum tam 21 22 ye falan denk gelsin diye kaç gün sonraya randevu verdiler acaba
Enyenianne Tubatgn teşekkür ederim doktorlar azarliyorlar insan çekiniyor ya gerçi orda öyle bir şeye denk gelmedim henüz ama hemen randevu veriyorlar mı acaba daha 17 haftaligim 20 den sonra gitsem hemen verirler mi acaba
Ayytacc Enyenianne hastaneye ayin 7si gittim 16+3ken ayin 28gun verdiler 19hafta uzeri oluyorum herhalde
Tubatgn Enyenianne Sen tıp fakültesi takipli misin ? Eğer oraya gidiyorsan doktor zaten sana randevu yazıyor değilsen eğer randevu bulman zor şimdiden başlaman lazım almaya canım
Enyenianne Tubatgn daha önce gittim 12 . Haftamda daha da gitmedim biraz haftam ilerlesin öyle giderim diye o zaman şimdi gitsem randevu mu verir arkadaşıma 18.Haftasında yaptılar galiba çok erken olduğu için 20 den sonraya nasıl denk getiririm diye düşünüyorum çünkü net 23 de falan çıkıyormuş galiba
Tubatgn Enyenianne Gebe polikliniğinden randevu Alman lazım sana dosya açılacak doktor seni yönlendirecek canım sen kendin karar veremiyorsun. Önce dosya açacak hastane sana geç kalmadan gebe polden randevu al ve git doktor ile hareket et 🤗
Enyenianne Tubatgn dosyam var 12 .haftada açtılar ikili test ve kan testleri yaptılar takibe başladılar sanırım kaydım vardır çünkü dosyani buradan alcaksin her geldiğinde dediler bankodan ay umarım geç kalmamisimdir randevu almak da çok zor oradan çok teşekkür ederim 🌺🤗
Enyenianne Ayytacc evet arkadaşım da öyle demişti 20 gün atiyorlarmis bende gideyim inşaallah çok teşekkür ederim 🌺🤗