MadameHappy34 Merhaba kızlar hamilelikte kuş burnu çayı ve ya kul burnu marmeleti tüketilir mi?? Bir zararı var mı?
Gulsengulsen MadameHappy34 kuşburnu ıhlamur bunları içiyorum ara ara çok değil ama zencefil de doktoruö bi sıkıntı yok demişti İnternettem de baktım hepsi bir olmadığı için öok içmemek şartıyla içilebiliyor
Meryyil MadameHappy34 Merhaba ,doktorum bana ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin sadece bitki çayı olarak demişti
Eminedilda Merhabalar bence bitki çayları zararlı benim doktorum siyah çay dışında başka çay içme demişti onu bile az iç demişti
MadameHappy34 Meryyil Seydo54 teşekkür ederim kızlar doktorumu görene kadar hafta da 1-2 ancak içerim.
Seydo54 Ben iciyorum bi skintisini gormedim yani, neden olsunki asiri tüketilmedigince hafta 1 veya 2 kere tuketebilirsin ihlamuru hasta olunca iciyorum o da 1 fincani gecmiyor
kartanesi22 @MadameHappy34 merhaba. İki hafta önce grip olmuştum. Bizim köyümüzde çok meşhurdur kendimiz toplayıp her kış içeriz. Ben bir bardakla sınırlı tutuyordum fakat doktorum doğal olduğu için bi sakınca görmedi kaynatıp içiyordum. Poşet çay şeklinde olanını doğal olmadığı için kısıtladı. C vitamini deposu olduğu için sayesinde başka bir şey kullanmadan 3 günde gribi atlattım. Her sabahta kahvaltı soframızda marmelatı mutlaka bulunur. Ben bir zararını görmedim 35. Haftadayım Yine de en doğru sonucu size doktorunuz söyler. 🙂
MadameHappy34 kartanesi22 çok teşekkürler ☺️ bende topladım doğal bol bol içerim diye ama tabi ki doktoruma da sorarım.
Sevl Kuşburnu çok faydalı bende köyden toplayıp kuruttum arada öayını içiyorum marmelatı var onu yiyorum