Aleynaerayy22 Bukis38 süt muz kaşar yumurta proteinli şeyler bol bol ben yememe rağmen 30+5 de 1440 🤦♀️
gozdeileri Bukis38 biz de 32 haftalığız 2050 gr çıktı. Ben her gün yumurta yiyorum yatmadan önce süt içiyorum ki cok fazla sevmem her akşam meyve yerim gibi gibi
Asli03 Bukis38 canım bende 32 haftalik gebeyim ve benimde 1.700gram 🙂 doktor az dedi ama bakalım umarım alır 🤭
mmerve26 Ceviz, Badem, Fındık vs. kuruyemiş yiyebilirsin. Ispanak, yoğurt süt kefir yumurta yiyebilirsin bizde 37. Haftamızdayız 3200 kilomuz ama ben hemen hemen her sabah yumurta yedim
Bbilim118 Aleynaerayy22 almayınca akmıyo canım banada doktor genetik dedi benimde zayıf bebek herşeyi yiyorum ama haftasına göre azdı genetiği böyledir zorlama dedi doktorum
Bukis38 gozdeileri yumurta yiyemiyorum malesef alerjim var ama süt bende içiyorum umarım kılo alırlar 🤰🤰🤰
gozdeileri Bukis38 kendini hiç stress yapma bence sonuçta her çocuk kendine özgü. Nasıl bizlerde de bazılarımız da kilo var bazilarimiz zayif çocuklarda da aynı bence. Bana kalırsa asıl daha bundan sonra alicak en hızlı kilo aldığı döneme girdik