Gulsahhh765 Yaseesayy Merhaba az önce bana da kese küçük dedi. Sizden bir haber var mı inşallah iyisinizdir?
Ozlem_00 36 haftalığım bana da küçük dedi üzme kendini demekki küçük olsa bile bu haftalara gelebiliyomus
Yaseesayy Gulsahhh765 1 hafta sonra gittiğimde düzelmişti merdivenden bile çıksan küçülebiliyormuş o yüzden moralinizi bozmayın sizinki de düzelir Allah’ın izniyle❤️
Elifnrcn Yaseesayy merdivenden bile çıksan küçülebiliyormu çok şaşırdım bana da küçük dedi doktor siz neler yaptınız ek bişey yaptınız mı bilgilendirirseniz çok sevinirim çok korkuyorum
Yaseesayy Elifnrcn Benim kanamam olduğu için zaten yatıyordum sürekli. progestan ve iğne vuruluyordum ama bence istirahat edin çok hareket yememeye çalışın inşallah düzelir moralinizi bozmayın
Elifnrcn Yaseesayy benimde kahverengi lekelenmem var bende progestan ve iğne verdi aynı şeklde onları kullanıyorum yatıyorum sürekli umarım düzelir
Yaseesayy Elifnrcn Belki de kanamamız olduğu için kese etkileniyordur iğne gerçekten işe yarıyor moralinizi bozmayınn sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah😍
Elifnrcn Yaseesayy bende öyle umut ediyorum kese genişlediği için mi acaba diyorum umarım öyledir çok mutlu olurum eğer öyleyse 🙃