Burcuu105 Derya_gumus vallahi bizim meyve suyu olarak yaptimiz büyük mor olan anjelika erik meyve suyu daha hızlı sonuc aldirabilir sivi olduğu için bide ac karnina yani kahvaltı sirasinda olunca direk bağırsaklara etki ediyor
Findikvselo FatmaSagir gerçekten bende öyle 34+4 haftamdayım normalde bu kadar uyumazdım evi alt üst ederdim şimdi oturduğum yerde uyuya kalıyorum gerçekten :)
Findikvselo Derya_gumus bende de aynı durum var 34+4 haftamdayım inanılmaz bir durum o kadar huzursuz ediyor ki beni biraz fazla yürüdüğümde düzeliyor gibi ama üzerimde değişik bir yorgunluk var bu yüzünden yürüyüşüde abartamıyorum gerçekten karnım patlayacak gibi :((
Derya_gumus Findikvselo ben yürüyemiyorumda:(( hep dinlenip uzanmam gerekiyo Rabbim yardimcimiz olsun zor gercekten
Hayal_Annesi 34+3 ✌️Uykusuzluk vardı sanırım atlattım o dönemi ama şu an gribim boğazım ağrıyor hem bebek büyüdü sancılar var hangini anlatayım ama oğluma kavuşacağım gün aklıma gelip o süt kokusunu düşününce diyorum değer🫶
emirtosveannesi FatmaSagir 34+4 bebisim çok hareketli kemikleri göğsümün altına çok batıyor ayağını mi bastırıyor yada bilmiyorum sabaha kadar onlarca kez dönüyorum yatakta ama nasıl dönmek bildiğiniz işkence çekiyorum dönerken bacak aram eklem yerlerim çok acıyor çok agirlastik zor oturup kalkıyorum bebeğime kavuşmak istiyorum artk bir an önce geçsin zaman istiyorum 😭
Nazendehanim FatmaSagir evi oturarak supuruyorum , bulaşık toplayınca karnım sertleşiyor galiba ağırlaşmış oluyorum 😅 34+2 selamlar 🌸