Gaydan Bahar2210 tubiii11 tubiii11 gittiğinizde beni de bilgilemdirir misiniz ben gittim henüz gözükmedi endişelendim o yüzden kese oluşmuş ama bebek henüz gözükmedi
Kayseri Makarnaasigi bende 25 yaşındayım 4.gebeligim hepsi düşük oldu 9+6 insalh saglikla kucağımıza aliriz
Makarnaasigi Kayseri Yaa🥹🥹Rabbim sağlıkla mutlulukla güzellikle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Sedavedoga Gaydan evet ben dün gittim 6+5 dedi doktor alttan muayeneye gerek kalmadan karnımdan göründü kese ve bebek var dedi hatta kalp atışını gösterdi ama cihaz eski diye dinletmedi canım
Gaydan Gaydan ya çok sevindim adınıza 🥰 bende bugün gittim 5+4 kese var ama bebek gözükmedi henüz acaba normal mi diye içime şüphe düştü
Sedavedoga tubiii11 ilk devlet hastanesine gittim araştırma aşamasındayım ama sanırım bana yalın olan Lokman hekim hastanesini tercih edicem gibi görünüyor siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Gokceee__23 Gaydan bugün keseyi gördük şükür,ama bebeği daha göremedik haftaya gel tekrar bakalım dedi.
ylmzftma Gaydan merhaba. Kesede bebeğin oluşumunu doktor gördü ama henüz çok ufaktı. Haftaya inşallah kalp atışını dinliyceez🥰