Tospikannesiiiii Duygu_poyraz 18 aylık oglum 12 günlük de kızım var buradan bildiriyorum buralar biraz karışıkkk🙄
melegim_ve_ben Tospikannesiiiii Çok mu karışık deme yaaaa 🙈 Kızım 13 aylık ve 24 haftalık hamileyim.Desene buralar da karışacak 🥳
Erbe Duygu_poyraz hiç. Korkma canım benim doktorum emiosa emzir dedi dokuz ay emziren varmış fakat sole bişi dediler bana karnındaki farklıysa emmiomus saglikocagin hemşiresi de aynisini dedi cinsiyeti bilmiyorduk ozmn ne kadar doğru hala bilmem ama cinsiyetler farklı oğlum var şimdi kızıma hamileyim
Duygu_poyraz Erbe yaa içimi rahatlattınız inşallah dediğin gibi olur canım benim ❤️ o kadar kötüyüm ki 3 gündür
Ledeyna21 Erbe benim kızım var oğlum olacak inşallah ama kızım kesilmedi sütten aksine daha çok bağlandı bende ona güveniyordum hamile olsaydı kızım sütten kesilirdi sütüm acırdı filan ama kızım inanılmaz zayıfladı resmen küçüldü yani oda bi hurafeymiş canım 😂
Belinay_AliEge Kızım 27 aylık 16+5 hamileyim 🌼🤍 Canları sağolsun bizim değişik planlarımız vardı ama Rabbimin planı bizden farklıymış Rabbim kimseye aratmadan nasip eylesin . Kahrı da Lütfü da başımızın üstüne sağlık sıhhat ile kucağımıza alalım inşallah 🌼🤲🏻
Duygu_poyraz Belinay_AliEge Amin çok şükür tatbiki her şey planladığın gibi olmuyor buna şükür diyelim
sedefyrs1101 15 aylık oğlum, 35 haftalık 2.oğlum biri yanımda biri Karnımda😃 Zor olucak ama güzel olucak 💙👶
Merveex Duygu_poyraz kızım 17 aylık ve şuan ikizlere hamileyim 20 gün sonra doğumum var 🤦🤦🤦çok büyük konuşmuştum kızımdan sonra birdaha asla konuşmam 😂😂