Denizegeabioluyor Iyi aksamlar hanimlar kutahyada anadolu hastanesinde yada park hayat hastanesinde ikili tarama yaptiran varmi ? Fiyatlari nedir bi bilginiz varmi
Minik_annee Denizegeabioluyor ayy ilk defa aynı memleketten birini buldum burda yaşasın😁😁Anadolu’yu bilmem ama park hayat kapsamlı güzel geliyor bana 😍
Denizegeabioluyor Minik_annee senden benden baska kimse yok herhalde kutahyali yazan hic olmamis 😃 ben suan anadoluya gidiyorum ama veznede cikiyomus herhalde ikili tarama fiyati giden varsa bi yazayim dedim bende 😊
fatiss Denizegeabioluyor bendr kutahya dpu de okudum . 2009 2014 yillari arasi anadolu hastanesinin yerini biliyorum sadece fatih mahallesi 🤗 saka maka kutahyami cok ozledim
Minik_annee Denizegeabioluyor evet galiba ikimiz varız sadece 😁ikili tarama ben gerek duymadım aslında ama gene de sen bilirsin tabi 🙏
Minik_annee mustafatma43 yaaa bende eşimin işi dolayisiyla İstanbul dayım ama Nisan sonu doğumu park hayat da düşünüyorum sezeryan olarak memnun musunuz hastane ve hemsirelerden onerdiginiz doktor var mıdır 🥰
mustafatma43 Minik_annee ben henüz genişlerime kvusmdm biri düşük biri kürtaj bu 3cü hangi doktora gidiyorsun
Minik_annee mustafatma43 inşallah rabbim bunu kucağınıza almayı nasip etsin doğumu park hayatta ebru aslan patlakoglunda düşünüyorum siz
mustafatma43 Minik_annee ben huri güveye gidiyorum en son mol gebelik geçirdim teşhisi o koydu bir sorun olmadığı sürece ona gidicem
Minik_annee mustafatma43 ben Kütahya’da olmadığım için orada olan ailen ve akrabalarım bu doktoru önerdiler hesaplarına baktım benim de hoşuma gitti hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🧡
mustafatma43 Minik_annee amin cnm ben ebruya gdcektm randevum iptal olmuş. O gün huri hanıma aldık o günden beri ona gidiyorum.amin kuzum
Minik_annee Nimet43 ben şuan İstanbuldayim martın 20 si gibi kutahyaya ailemin yanına geleceğim ordan doktora randevu alacağım bende henüz gorunmedim ama Instagramini takip ediyorum gayet hoşuma gidiyor açıkçası
Nimet43 Minik_annee bende ailemin yanına geldim deprem bolgesinden doğumum burda olacak artık ebru hanimi ve ysin biyik i cok duydum kararsiz kaldim saglikla kucagimiza alalim insallah
Minik_annee Nimet43 evet ben çoğunlukla yaşın bıyık beyi çok duydum ama kadın olması daha iyi olur diyerekten ebru hanıma bı gidicem ona göre karar vericem ☺️amin inşallah
Nimet43 Minik_annee ebru hanima kontrole gittim gercekten cok tatlı ve ilgili bir doltor cok memnun kaldim ve devam edecegim tahlil sonuclarimla falan epey ilgilendi bebegi de guzel kontrol etti begendim acikcasi