Kucuk_melegim Kızlar hamsi yemiştim ve daha sonra 1 saat geçti herhalde ardindan profiterol yedm balık yediğimi unuttum tabi😬 annem balik taze dedi daha buzluğa bile koymadan pişirdi sorun olmaz inşallah
yayannesi Kucuk_melegim balık tazeyse bişi olmaz Allahın izniyle zehirlenme olayları balık bayatladıkça balıkta artan histamin nedeniyle oluyor. Yani taze balıkta histamin zehirleyecek düzeyde olmuyor. Tazeliği şüpheliyse siz yinede kendinizi takip edin bol su için ishal mide bulantısı mide krampı vs.varsa şüphelenebilirsiniz.
Kucuk_melegim Gamzeerdgn taze hamsi normalde yani o şekilde söyledi adam bizde oyle aldik hata okadar güzeldi ki balık kokmuyordu bile tazeliğinden süt icmem yoğurtta yemem ama bu boşluğuma geldi tatli olarak görünce de yedikden sonra aklima geldi
Gamzeerdgn Kucuk_melegim valla ben genelde dışarıdan söylüyorum balığı ama aynı gün bır iki saat arayla subangle falan yıyorum bı sorun yaşamadım hıc sadece süt yoğurt yemiyorum
Kucuk_melegim Gamzeerdgn balığı kendimiz pişirdik canim taze gibiydi yani halen rahatsız etmedi inşallah etmez
Kucuk_melegim Snmhsn oda süt ürünü ya nebilym yinede soruyum dedim bide üzerine çikolata döküldüğü için oda süt ile kaynatiliyor
Kucuk_melegim Gamzeerdgn inşallah canim gebelik zehirlenmesi ve gida zehirlenmesi farki nedir tam anlamadim ama gida zehirlenmesi besinden oluyor gebelik zehirlenmesi ne peki
Gamzeerdgn Kucuk_melegim gebelık zehırlenmesı çok çok Farklı oluyor dıye bılıyorum ama kcerıgını hıc bılmıyorum