Anne-23 Kızlar ben gıbı sureklı mantar olan var mı ılac kullanıyorum tekrar başlıyor süreklide kullanmak ıstemıyorum ama aşırı kasıntı yapıyor günlük ped kullanıyordum bugün kullanmadım bırazda öyle denıcem kullanan var mı sureklı ılac 21 haftalık hamıleyım
gulagaci Anne-23 mantar için en güzeli her lavodqdan sonra sirkeli su ile taharetlenmek ben de hamileliğin ilk başından beri olyordu enfeksiyon olyodu oda antibiyotik kullanıyordum o da mantara cevryordu kasintidan resmen parçalanıyordu sagolsunlar sirkeli su önerdiler şuan çok rahatım çok şükür her lavodadan sonra sirkeli suyla taharet edyorum
gulagaci Anne-23 günlük ped de kullanmayın pamuklu camasir kullanın bide bazı geceler yatarken çamaşır giymeden pijamanzi giyin arada hava alması iyi olyor bana doktor dedi bunları
Anne-23 gulagaci nasıl yapıyorsunuz ne kadar su hangı sırkeden pamukla sılsemde olabılır mı 14. Haftamdan berı 2 haftaya yenılenıyor
gulagaci Anne-23 peçeteyle silin birde elma sirkesi doğal elma sirkesi tabi daha iyi olur ama ben normal biminkini kullaniyorum
gulagaci Anne-23 evet çok fazla ileri sürmeden ben genelde banyo taslari olyor ya onu suyla doldurup içine bi cay bardağı Sirke koyuyorum karistyirum. Lavobadan sonra yıkanıyorum kurulyorum sonra peçeteyi hazırladığım suya ucunu sokuyorum siliyorum yüzeysel olarak sonra kuru peceteyle de üstünden silyorum ki nemli kalmaması lazım.
gulagaci Anne-23 ne demek ben çok rahatladım inşallah size de iyi gelir eğer tahrisse biraz yakar ama sonra geçer.