Nurellaaaaaa Şuan 37+4 üm , sezeryanı ayın 20sinden önce almak istiyorum. Yurt dışına gidecek yakınım var. Siz kaç haftalıkken sezeryan oldunuz 🥹🫶🏻
Ezgi_hsyn Nurellaaaaaa 38 37+4haftaligiz 38+3 güne aldık nasipse son 5 günümüz 🥰 15 Kasım sabah 9da kollarımda rabbimden duam
Tosbikannesi1 Nurellaaaaaa Ben zorunlu sezeryan olacağımöiçin doktorum 35+3 ilken günümüzü verdi. Nasipse 22 kasımda 37+6 olunca olacağım
Ezgi_hsyn Mervissyuksel Nurellaaaaaa ayyy heyecan kelime mi salya sümük ağlayan bir hamis var anammmm ben noldu böyle duygular hersey corba gbi
Defne_momm Mervissyuksel benden kan almışlardı 5-6 tüp kadar. Kendileri sonuçlara bakıp gün içinde hemen operasyona alıyorlar.
Esrakaratepe Evet bu konu benmde merak ettiğimdi 36+1 de sezeryan için tahlil verdim yarın sonuç için gidicem bakalım gün verecekmi 🤭
Defne_momm m060918 hayır ben sezaryen için gittiğim gün için yazdım. Gittiğimde benden kan aldılar sonuçlar çıkınca operasyona yani sezaryen a aldılar. Tabiki kan verdikten sonra anestezi uzmanı ile görüştüm hangi şekilde anestezi istediğimi sordu. Karar vermiştim sonra bekledik sonuçlar çıkınca sezaryen oldum.
m060918 Defne_momm özele gidiyordun sende dimi canım bende görüşücem anesteziyle acaba 2 3 gün sonraya mı verir ki günü