sonnenschein Gzdeee11 12 canım sen? MaşAllah beyle arasında çok kaldım ona gidip memnun olan da çok duydum şimdilik orta ayar gidiyoruz ama belki değiştiririm ben de ilerleyen süreçte
Gzdeee11 Bayangamzeli131 anladım rabbim birdaha yaşatmasın hayırlısyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi doktor çok önemli ben 27 haftadır ısrar ediyorum renkli göstersin diye bu haftaya kadar göstermeyen artık hiç göstermez
Gzdeee11 sonnenschein 27 haftalığım ben her gittiğimde de renkli görmek istediğimi söyledim ama göstermedi hep bir bahane siyah gösterirken yüzü net görünüyor renkli bakalım diyorum yüzü bize dönük değil diyor haftaya kontrole gidicem can hastanesine doktor konusunda kararsızım ama
ensensr23 Makarnaasigi bende bitlisliyim ablam ve annem hep ona gidiyordu ama son zamanlarda yaşlanmış diye işini iyi yapamıyormuş.
Makarnaasigi ensensr23 Klasik Bitlisli kafası yaşlanmış ona gitme🫠Profların yaşlarına bakarsak hiç gitmeyelim o zaman ☺️
ensensr23 Eğer gidebiliyorsanız muşta özel bir hastane var yaser diye bir doktor var orda çok memnunlar ablamlar hep ona gidiyor adam işinde çok iyiymiş tatvan can hastanesi çok memnun değiller
ensensr23 Makarnaasigi ben hiç gitmediğim için bilmiyorum hatta tanımıyorumda ablam en son miyomları için gitmişti miyomu 8cm olmuş adam bilmemiş muştaki doktor görmüş
Gzdeee11 ensensr23 yeni mi geçmiş sabah can hastanesinin instegram adresine bakmıştım can hastanesinde doğum yaptırmıştı
Beyzanur01 Bende Salih beye gidiyorum benle ilgilenmesi felan çok iyi memnunum ben çok şükür şimdilik
Beyzanur01 Gzdeee11 Bakması lazım bence yüzünü göstermese başka yerleri elini kolunu bacağını renkli göstersin ısrar edin acaba renkli bakınca ne oluyor cihazda biseyker mı çok gidiyo
Gzdeee11 Beyzanur01 bilmiyorum her seferinde illaki söylüyorum ama göstermiyor can hastanesine gidicem artık
Beyzanur01 Gzdeee11 Can hastanesi gösteriyir mu acaba her seferinde hayırlısı olsun insAllah görürsun bu sefer