biranneadayi15 Bebekleriniz ne sıklıkla hareket ediyor güçlümü sakin mi hareket ettiğinde kaç dk sürüyor?
Eldgrn biranneadayi15 tam 25 haftalığım mutfakta iş yaparken çiçek tezgaha değiyor ya hemen tepki veriyor gün içinde artık aktif anlayacağın kaç dakika bilmiyorum ama durup durup hareket ediyor bir ara duruyor sonra devam ediyor
Udu biranneadayi15 22 haftaligiz sandalyede otururken cok tekmeliyo yatarkende ne tarafima yattiysam orayi tekmeliyo bide ekşi yedigimde çıldırıyor 😁
Nurr_22_22 biranneadayi15 bazen bütün gün kıpır kıpır oluyor bazen kendini çok geriyor içimde bazen çok sakin bugün sakın mesela 25+4 teyiz
Ahoeskibayramlar Bir şeyler yiyip yattığım zaman çok hareket ediyor dinlenirken çok hissediyorum bebeğimi 25/5 ilk çocuğun peşinde dolaşırken o uyuyor heralde yemek yerken çok hareketleniyor maşallah ☺️☺️
biranneadayi15 Ahoeskibayramlar yemek yerken benimkide hareketleniyor ama dinlenirken oda uyuyor çok sakin benim bebiş 😊😊
Ahoeskibayramlar Nurr_22_22 benim bebeğim çok aşagıda kasıkta bazen çok sertleşiyor wc ye zor gidiyorum sizdede öylemi 25 haftalık olan hanımlarr
dideeyyy 24+4 olacağım benim oğlan kafaya göre takılıyor. Gündüz 3-4 kere ediyor. Ama geceleri vurdukça vuruyor🙈
biranneadayi15 Ahoeskibayramlar benim öyleydi canım klozet üstünden kalkamıyordum ayakları aşağıda mesanemi tekmeliyordu şimdi dönderdi ayakları yan tarafa şükür sıkıntı yok
Nurr_22_22 Ahoeskibayramlar her gün değil ama bazı geceler saat başı kalkıyorum ya da gün içinde bir yere gideceksem çok oluyor o durum