Rnur06 Merhaba kızlar ben 6+5 haftalık gebeyim az önce kontrolden geldim ve kese var ama bebek yok denildi 10 gün sonra tekrar gel dedi folik asit verdi bana böyle Bi durum başına gelen oldumu arkadaşlar 6+5 döllenme için erken Bi zaman mı geçmi
Asliormanci Rnur06 canım gec döllenme olabilir bebek daha oluşmamış olabilir 8. Haftaya kadar oluşma süresi var
Rnur06 gizemkarla bir arkadaşım yaklaşık 3 hafta önce benim gibi oldu 6 haftalık gebeydi oda gitti doktor ona da folik asit verdi ve 10 gün sonra gel dedi gitti ve kürtaj oldu gebelik oluşmamıştı
gizemkarla Rnur06 bişey diyemıcem bizimde kese vardı aynı haftada bebek yoktu 10 gün sonra konrolde bebek gozuktu hayırlısı olsun sızın ıcın
Rnur06 Asliormanci ya şimdi benm üç tane düşüğüm var üçüde 6 haftalık tı ve yumurta tembelliğim vardı ayriyetten üç tane kistim vardı bu gebeliği hiç beklemiyordum birden olunca içim bir duygusuz hissizdi yani bilmiyorum nasıl ilerler oluşur mu oluşmaz mı bilmiyorum🤦🏻♀️
Asliormanci Rnur06 akışına bırak biliyorum zor geçecek zamanlar ama sakin ve sabırla beklemen gerek kafanı dağıt bi şekilde 😉😉