Zehraumut Bugün bir doktora gittim 2 tane kaybım var fakat ben baksınlar die 3 dedim kızlar bana mühür bastı kağıdın arkasınada genetik test merkezi yazdı ben bununla hemotolojiye gidip trombofili panel testi yaptırabilirmiyim ? Resimler aşağıda yükledim
arirangg Zehraumut Canım biz tıbbi genetk bölümünde yaptırdık. Hem eşimden hem de benden kan aldılar. Sen de oraya git istersen
Zehraumut 323832 kuzum burası Antep üniversite hastanesinde de yapıyorlar bu testi diğer taraf daha çok uzak kalıyor bana
Zehraumut Nazendehanim evet benim arkadaşım yaptırdı aynı aldığım yerde bakalım tereddüt ediyorum ya korkuyorum
323832 Zehraumut bende arastirma hastanesinde yaptirdim kadin doğum genetik bölümüne gönderdi pihtilasma icin kani orda aldilar ayni binanin icinde zaten bunlar size hangisi kolay geliyorsa o sekilde yapin hematoloji bolumu de yapabilir sizin orda islemler nasil oluyo bilmiyoruz tabi ki kendi yaşadığımız surecleri anlatiyoruz burda
Hazalaskin Zehraumut korkma canım inşallah yoktur ama bi sıkIntı varsa bile çözümüne bakarsın allah dermansız dert vermesin 🙏
Nazendehanim Zehraumut Antep’ten bir arkadaş vardı forumda baya sıkıntı yaşatmışlardı genetik testte, orası yapmazsa tıbbi genetige gidersin seni korkutan şey nedir
Zehraumut Nazendehanim ya 2 gündür hastanelerde rezil oldum cidden ya o yüzden buraya yazayım bilgi olanlar yazsın die tşk ederim canım saten yapmazsa yarın hemotoloji gidicem mecburen oraya benim arkadaşım da çok sıkıntı yaşadı onun anlattığı gibi yaptım bende zaten ama bakalım korktuğum da testte kötü birşey çıkar die korkuyorum
boymomyz Nazendehanim ahahhaba bu ben 😂😂 Bu arkdsta benim arkadaş kuzum beraber rezil olduk antepte Zelişle 😂😂
Rnur06 Benden de az önce istediler benimde 3 kaybım var ama benim 1 tane de 3 buçuk yaşında oğlum var tam olarak nerde nasıl ne şekil yapılıyor bende bilmiyorum ve merak ediyorum bilgisi olanlar bilgilendirirseniz sevinirim ciciş anneler ❤️🙏
Nazendehanim Rnur06 eğitim araştırma Hastanesi’nde tıbbi genetik bölümü de yapılıyor. Sizden iki tüp eşinizden bir tüp kan alınıyor sonuclar ortalama 1.5-2 ayda çıkıyor . Sonuç çıkma süresi hastaneye göre daha erken ya da geç olabilir
Zehraumut Rnur06 benimde 4 yaşında oğlum var ondan sonra 3 aylık ken birden kalbi durdu sonea kimyasal gebelik yaşadım bunlar oldu bendede bu genetik test trombofili paneli testi kanda pıhtılaşma varmı yokmu die bakıyorlar işte pıhtılaşma varsa iğne tedavisi uyguluyorlar canım
Rnur06 Nazendehanim anladım çok teşekkür ederim ama bunu hamilelik yokken yapıyorlar dimi şu an 6+5 gebeyim ve yaptırmam gerekiyormu anlamadım doktor dediği zaman
Kubra_salar Zehraumut bazı yerler yapıyor bazı hastaneler de genetik bölümüne gitmen gerekiyor en iyi yönlendirmeyi doktorun yapar ama ben genetik vermiştim sonra hamatoloji yönlendirdi beni doktor
Zehraumut Kubra_salar anladım canım bizim burda genetik de var yarın hemotoloji yapmazsa oraya gidicem
Nazendehanim Zehraumut korkma Allah’ın izniyle bir şey çıkmaz,pıhtılaşma çıkarsa da iğne veriyorlar gebelik süresince zaten bende pıhtı olmamasına rağmen iğne kullanıyorum . Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 🌸
Mihrimah18 Zehraumut testte birsey cıkarsa cözümü kan sulandırıcı canım cıkmaması daha üzüyor insanı bu kayıpların nedeni ne diosun.
Rnur06 Zehraumut ya bugun gebeliğimin 6+5 teyim ve kese var ama bebek yok denildi ve 10 gün sonra bidaha gitmemi istedi kan pıhtısı dedi bana anlamadım ya psikolojim bozuldu resmen o üç düştükten sonra ve yumurta tembelliğim vardı kistlerim vardı bu gebelikten yana en başından beli hep içim şüpheliydi 🤦🏻♀️