Thaaa Esesesssss ay cnm benm ben kapı süsümü kendim yaptım lohusa tacımı telıklerımı felan😂 balon alacagm pembe renklerden beyaz krem ıkramlık ıcın lokum alıcam kürdan aldm üstüne batrmak ıcın aralarına draje cıkolatalar bırde hosgeldın bebegım yazılı bayraklardan kapıyada tül ile kapı süsünü asıcam nasıp olursa evde kendim kurabiye yaparım dıe düşünüyorum ıkramlık olrk 😂
Mervetnl Esesesssss ben sadece kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum içerde de lohusa şerbeti bir kaç çeşit kuru pasta yeterli. Hediyelik dağıtmayacağım onun yerine bir aileye yada çocuklara yada sokak hayvanlarına yardım yapmayı düşünüyoruz eşimle. Bana çok gerekli gelmiyor oda süsleme işleri ama yapanlara da bayılıyorum 🥰
Ebruu91 Esesesssss ben oda süslemesi yapmayacağım ama çikolata ve kapı süsü yaptırdım. Kuzenimde kurabiye yapayım dedi o kadar 😊
Esesesssss Mervetnl bende sade bişey bile olsa yaparım diyorum aslında gurbetteyim kimse doğru düzgün gelemiycrk bile ama anı olsun diye yapayım diyorum🙂
Gulo0106 ben böyle bir şey düşünüyorum hediye falan dağıtır mıyım henüz düşünmedim çikolata yaptırıcam bide
dideeyyy ÖZelde doğum yapacağımdan hastane odasına para kalmadı :) Bizde eşim annem ve ben kendimiz yapacağız:) Kapıya tül,mavi ve beyaz balonlar. İsimli çikolata ve kolanya :) Kapı süsünü de kendim yaptım zaten makrome :)