Ahsenpolat Merhaba arkadaşlar hediye olarak nasıl birşey tercih ettiniz. Magnet, anahtarlık …vs Ben çok kararsız kaldım.
NilAda16 Ahsenpolat merhaba, ben böyle anahtarlıktan yaptırdım. Yeni sipariş verdim hatta. Oğlumun adını yazdıracağım isimli kart kısmına. Jelatin içinde gelecekler tek tek
berosunannesii Ahsenpolat magnet yaptırdım anahtarlık kaba oluyor ve genelde kullanan olmadığı için bi köşeye atıyorlar😄 üstüne de hoşgeldin ( (kızımın adını)yazdırdımm cok güzel oldu sonuçta yakınlarımıza veriyoruz ve renkli süslü bir sey dolaplarında da yer alıcaz 😍
Cagmer Ahsenpolat  Ben lavanta kesesi yaptırdım 😊
Gunesligunler- Anahtarlık yaptırdım. Jelatinin içindeki kart haricinde üstüne de isim falan yazdırmadım. Bi başkasının ismi neden benim dolabımda yada anahtarımda olsun düşüncesindeyim. Bu düşünce ile buna karar verdim 😂🤍
Ahsenpolat Gunesligunler- ben de öyle düşünüyorum ama bi yandan kızımın ismi her yerde yazsın istiyorum 😂 çok kararsızım çok
Selinu Muge_K 20 tanesini 280 TL’ye yaptırdım. Sayfa kokulutas_zeyno. Trendyoldan bulup whatsapptan iletişime geçtim Trendyol’a göre 40 TL daha indirimli oldu ☺️
mrvknr Ben ahşap magnet alıp kendim boyadım süsledim hem daha uygun maliyetli oldu hemde manevi olsun istedim kendim yaparak 🐻❄️🙏🏻
Ahsenpolat Cagmer çok güzel olmuş, fiyatı nedir bu keselerin. Ben instagramda bir sayfaya sordum 25 dedi pahalı geldi bana
EAK Ahsenpolat Biz temaya bağış yaptık kart aldık ilk oğlumuzda da yapmıştık. Magnette alabiliyorsunuz ya da lösev dükkandan lavanta kesesi vs alabilirsiniz fikir olsun
mrvknr SenaUmay Instagram da baslazerkesim sayfasına tanesi 2.5 TL ye geldi 100 tane aldım mıknatıslar da 200 TL tuttu Boya fiyonk derken 400 TL ye 100 tane hediyelik sahibi oldum. Aynı sayfadan kapı süsü malzemelerini de aldım 90 TL ye kapı süsüm de oldu bı bakın derim 🐻❄️😊
cansualisa Ahsenpolat hiçbişi😂 Mevlüt’te kadifeli kutulu pembe kokulu tesbih üstünde kızımın alisanınnn Mevlüt hatırası yazıyordu birde cıkolata ikram etmiştim isimli pilav baklava tavuk Şerbet ayran vs