Durubebegim Ayse_3434 anladım canım bambuda pek lekeler çıkmıyor hatta hiç bir kimyasal uygulamadan direk yıkamaya vermelisiniz ama leke çıkarıcı olarak Loc kullanıyorum gayet memnunum ☺️
Binnur-cam hzl040823 eskiden ayda bir kere halı silerdim şimdi rahim ağzından dikisliyim yapamiyorum bende geçenlerde annemden rica ettim o sildi beyaz kalip sabun rendeleyip sıcak suya koydum bide arap sabunu icine sonra bide cif sıktık halının ustune lifle sildik tertemiz valla mis oldu deneyin derim .
Cihan-bulut10 Bende kosla sprey halı leke çıkarıcı öneriyorum. Bazen iki üç gün kalmış çay kahve vs. lekelere sıkıp iki dk üzerinde bekletip siliyorum. Tertemiz oluyor. Evimdeki bütün halılar beyaz ve lekelerinden hiç korkmadım koslayı keşfedene kadar
Maminew Ayse_3434 beyaz kabartmalı halılarım dümdüz bir halı da değil yani . Çay dökülmüştü . Halı yıkama çıkarmadı 2 kez denediler. Umudumu kesmiştim youtubeda videoya rast geldim . Bulaşık makinası parlatıcısı!!!! Mucize gibi bişeydi çok mutluyum hala :) ben üstüne direk döküp beyaz nemli bir bezle sildim. Onun harici yağ lekelerini koltuk lekelerini falan viking pembe çok amaçlı temizleyici çıkarıyor ondan da memnunum
limoncicegimFO Ayse_3434 sıvı çamaşır deterjani ile siliyorum bazen de halı şampuanı ile siliyorum harika çıkarıyor hali şampuanı vanish benim kullandığım
arzuhasan Ayse_3434 bimin bulaşık makinesi parlatıcısini kullanıyorum hep şuanda kadar çıkaramadığı leke olması
dkmom_ Ayse_3434 aynı şey başıma geldi ne yaptıysam çıkmadı en son bulaşık makşnası parlatıcısını döktüm ve ovdum çıktı şaşırdım ☺
Gulsum34 Ayse_3434 canım merhaba maden suyu soda da çok iyi leke çıkarıyor çay dökülen yerin peçelerle suyunu al ardından maden suyunu döküp sil
ecegun18 sekerpare3 valla taytlardaki vişne yağ lekesine kadar çıkardı 1.5 senedir devamlı kullandım bir ürün hayatımı kurtardı diyebilirim ilk önce lekenin üstüne döküp bir dakka bekle ve onun üstünü çitile sonra at makinaya yıka bizim aşcı teyzemiz var onada önerdim onunda tişörtündeki bütün yag lekelerini falan çıkartmış hep biz çok memnun kaldık
1erkekkannesiiii Ayse_3434 koslanın küçük pembe sprey leke çıkarıcısı var hayat kurtarır. Çay kahve yemek salça her şeyi tek fısla çıkarıyor tavsiye ederim canım