sema_mom Kızlar 33+6 da doktor kilosuna 2050 gram dedi bana az geldi ya. Kafam takıldı kaldı. Az mı sizce ? Doktor bı sorun olduğunu söylemedi . Uygulamada 1900-2400 arası olmalı bu haftada kilosu diyor ama. Yine de içim.ferahlasin diye sorayım dedim
Umayaden sema_mom benim de o hafta da 2.200 di cnm normal bence gayet iyi 38,39 kadar 3 bulur kiloyu takma bol bol sağlıklı beslen ye yeterki sağlıklı olsun kilolu olmasa sa olur
Nazendehanim sema_mom bence normal benim de haftaya kontrolüm 2 kg anca olur diye düşünüyorum. Zaten doğuma daha 1 ay kalıyor ve son zamanlarda daha çok kilo alıyorlar. Kendinize kilolu değil sağlıklı olması önemli telkinini hatırlatin 🌸
Maliefem sema_mom canim simdi herkes farklı şey yazacak sağlıklı olsun yeter niye bu kiloyu kafaya takıyorsunuz kiloyla ilgili çok post açılıyor gerçekten ben şimdi 3 kilo desem belki zayıf diyeceksin kendininki belki 2 bucuk 2700 olanlar var takılmayın böyle şeylere
sema_mom Umayaden sezeryan olacağım için o kadar bekletmezler. O yüzden kafama takıyorum. Yoksa 3 kilo olsun o bile yeter bana
sema_mom Nazendehanim evet haklısınız ama ne bileyim kafama takıyorum istemsizce. Sonra çocuğu da strese soktum diye uzuluyorm
Umayaden sema_mom bende sezeryan olucam inşallah 39 hafta da inşallah bmm de o zaman kadar üç olur takma kafaya ye iç yeterli
Nazendehanim sema_mom yani kişisel bir şey bu ben de zayıf olsun istemem ama doktorum haftasıyla uyumlu diyince rahatlıyorum. Mesela 26. Haftada boyu uygulamaya göre kısaydı . Sanki benim ve babasının boyu uzunmuş gibi çok kafaya taktım benden kısa olsun istemiyordum gorumcemler kısa çünkü. Ama sonra sağlıklı olması önemli olan 3-5 değişir boy zaten genetik kilo zaten alınabilen bir şey dedim rahatladım. Siz mutlu olun ki o da kendini sağlıklı hissetsin 🌸
sema_mom Nazendehanim doğru çok haklısınız. Bende bı doktor videosunda gördün bebek anne rahmine düştüğü anda ortalama kilosu belliymiş zaten. İnşallah sağ sağlım doğarlar. Allah sağlık versin ❤️
Nazendehanim sema_mom bazı şeyleri kendimize hatirlatmamiz gerekiyor. Çevreden duyduklarımız bile en sakin oldugumuz anda bizi kiskirtabiliyor. Onemli olan sürekli panik evham halinde olmamak ❤️
sema_mom Maliefem yani aslında illa kilolu bı bebek dogurayim falan diye bı düşüncem isteğim yok. Sadece kontrole gitmeden önce uygulamada bu haftada herkesin 2500 kilo ve üzeri bebeği olduğunu görmüştüm. Doktor da 2050 Gr diyince bı modum düştü. Dediğim gibi kendimi de telkin etmeye çalıştım. Bı problem olsa doktor söylerdi diye. Ama için rahat etmedi yine de ferahlamak için yazdım.