Dillosss Arkadaşlar hamile iken tetanoz aşısı olan var mı ? Herhangi bir yan etkisi oluyor mu veya bebege ilerde herhangi bir sıkıntısı olur mu
2Meyve- Dillosss tetenoz olunması gerekn bir aşı zaten bitanem sağlık ocağındaki ebem takip eder zaten sana gününü verir o gün gidip vurulursun bebeğe de bir zarari yok 😊 yeni vuruldum bende
deniizz7 Dillosss bugün ikinci dozumu oldum, hiçbir yan etki yaşamadım. zaten sağlık ocağı hemşiresi takip edip çağırıyor, bebeğe zararı olacak bir şey neden yapılsın ki? ihmal etmeyin derim.
Iremdemr Dillosss 17+1 de vuruldum daha dün vurdular sadece koluma bastırınca acıyor yoksa bir ağrısı olmadı hiç içiniz rahat olsun doktoruma sordum vurulması gerek bir yan etkisi yok bebeğe dedi
Dilekkes Bende 3 gün önce vuruldum kuzum 19 haftada vurulmuş oldum yani zaten 17 haftadan sonra vuruluyormuş herhangi bir yan etkisi de olmadı şükür için rahat olsun 🤍😊
Dillosss İçim rahatladı en azından bir kaç kişi tetanoz aşısı bebeklerde dogduktan sonra alerjik bir hastalık veya baska nir sekilde cıkıyor falan diyince sorayım dedim teşekkür ederim 😊
Pinkgold 4.5 aylık hamileyim bende bugün vuruldum sadece ağrı yaptı şuanlık detaylı bi şekılde sordum herşeyı zararı yok faydası çok 🫣🌸
Buseyvz7 Dillosss ilk dozumu geçtimiz ay oldum bu ay’ın 17 sinde ikinci doz olucak herhangi bir sıkıntı olmuyor kol agrıması hariç dayanılmıcak bir ağrı değil ama :)