Aleynaerayy22 Kızlar bebeğim 30+4 ken 38 cm di uygulamada 40 cm olması gerekiyor diyor sizce kısa mi boyu haftasına göre ?
Busarsl Aleynaerayy22 takılma canım boyuna kilosuna bana 27 de kilosu için 1500 dedi sınırda kilosu dedi değişebiliyor
isimyazmakzorunlumu Aleynaerayy22 ultrasonda boy kesin ölçü vermiyor diye biliyorum ben bebeğin pozisyonundan dolayı. Kafanıza takmayın o yüzden.
Aleynaerayy22 Busarsl ben çok kafaya takiyorum heralde bilmiyorum erkek bide bebişim 🥹kilosu sınırda mi dedi 27 haftalikken evet biraz cokmus ama simdi normaldir umarım tombis bir bebek olucak ☺️
Busarsl Aleynaerayy22 maşallah canım benimde erkek doktor çnden gidiyor dedi bende bazen endişeleniyorum, inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza
ecemsuuuuu Aleynaerayy22 bende boyunu sormayı unuttum ama kilosu 1330 du az mı sizce bnmde kafama o takıldı ya sizinki kaç kilosu acaba
Aleynaerayy22 ecemsuuuuu benimki de 1440 di canım kilo normal seninkinin de onda sıkıntı yok 1300 olması gerekiyor Muş
ecemsuuuuu Aleynaerayy22 ne bilim kız valla burda okudklarm hep daha yüksekti ondan dedm dusukmu bnmki acaba diye
Neslihan37_ Aleynaerayy22 benimde doktor 37 haftada boyu 45 cm dedi bir hafta sonra doğurdum 50 cm çıktı