Mucizeeeee2023 Tedavi sürecine başlamayı düşünüyorum da aşılama öncesi hangi tetkikler yapılması gerekiyor bu şekilde hamile olanlar neye dikjat etmem gerekiyor doktorla neleri görüşmekte fayda vardır
Gamzecimm Mucizeeeee2023 ben de asilama yaptırdım ama doğal yolla hamile kaldim anestezi ile yaptırdım normal kan testleri ve yatis için covid testi verdim o kadar başka bir şey yapmadım sonrasında daha çok dikkat etmeniz gerekiyor ben 10gun boyunca sadece yattım tuvaletten tuvalete kalktim 10 günün sonunda kan testi verdim ama negatifti
Yasemin97 Mucizeeeee2023 Ben öncelikle yumurtalarım buyumesı için gonal f ıgne kullandım sonrasında catlatma ignesı bundan 36 saat sonra da asılma yapıldı yarım saat yatırdılar sonra gıdebılırsın normal hayata devam dedıler ve sonrasında hıc dusunmedım unutmaya calıstım hep asılama yaptırdıgımı bısey yapmana gerek yok tek sey dusunmemek bu arada cok ama cok kısa bır ıslem asla anlamıyosun bıle
Yasemin97 Jaleisik ılk klomen veriliyor ıse yaramayınca famera oda olmassa gonal f ıgne veriliyor ıgne daha garanti haplar bende ıse yaramamıstı