Zehross03 Marifetliparmaklar benimki 7 haftalık olması lazımdı 6 da kalmıs kalbide atmıyodu direk kürtaj oldum :(
Marifetliparmaklar Zehross03 kürtaj da genel anestezi mi oluyor genel bilgi verebilir misin biraz ondan da korkuyorum
Zehross03 Marifetliparmaklar evet kısa süreki uyutuyolar anlamıyosun hicbisey korkma agrıda olmuyo sonrasında cok hafif
Allahkahretmesin1 Marifetliparmaklar çoğunlukla genel anestezi ile oluyor 3 defa kürtaj oldum ilkinde araştırma Hastanesi’nde olmuştum anestezi verdiler 2. De şehir Hastanesi’nde düşük yaptım içerde parça kalmış onu anestezisiz aldılar baya zordu benim için sonuncusu da özelde oldum orada da anesteziliydi
Fatmabens Marifetliparmaklar yok sadece üniversitede varmış özetleri de aradım detaylı ultrason var bizde dediler yarın üniversiteye gideceğim dönüş alamazsam özele gideceğim inşallah bir sorun yoktur
Allahkahretmesin1 Zehross03 ben 2. Kürtajımdan sonra 1 sene korundum sonra isteyerek 3. Ye hamile kaldım o da boş gebelik olduğunu öğrendikten sonra kürtaj oldum onun üzerine 3 regl döneminden sonra tekrardan hamileyim korunmayı bıraktığım an hamile kaldım hepsinde
Sedavedoga @Marifetliparmaklar ben bugün duydum canım 6+5 haftalığız geç döllenme olabilir henüz gelişmemiş olabilir sakince beklemelisiniz bence stres yapma derim hayırlısı olsun inşallah