SonglKayaIbiolu [bilinmeyen] rica ediyorum sizi çok iyi anlıyorum benimde kafama bu tarz çok takılan soru vardı ☺️ İyi düşünün her zaman bir avazda kurtulun inşallah
Can-tan [bilinmeyen] merhabalar , Doğum yaptınız mı ?çatı muayenesi yunus bey mi yapıyor ?? Ben de kendisine gidiyorum da ..
Can-tan Kızlar merhaba , memorial Dicle hastanesinde Doğum yapacaklar var mıydı ??? Bugün Doğum ücretini vs konuşmak için gitmiştik odayı görmek istedim . Gösterdiler ve masa olmadığını fark ettim . Süsleme için düşünmüştüm ama resmen yıkıldım . Bilgisi olan var mı?
parasetamoll Can-tan Dicle memorialde normal odada da vip odada da masa hizmeti yok organizasyon ya kendisi getiriyor ücretli ya da siz hastaneden ücretli alıyorsunuz sanırım
Leis Kızlar memorialda Uğur değer e giden var mı bn ona gidiyorum daha bir defa gittim beğendim ama gidipte memnun olmayan var mı
Can-tan parasetamoll ya çok saçma değil mi sizce de .. onca para veriliyor ama bi masa dahi Yok . Ayrıca diğer Diclekentteki memorial da da varmış
bhdrrabia Cananscs memorial diyarbakır da neval yamana gidiyorum çoookk iyi bi doktor çok ilgili kesinlikle tavsiye edrrim
Minikk [bilinmeyen] anladım canım allah analı babalı büyütsün 🙏 el cerrahisi falan nasıldı peki merak ediyorum dikiş lazer